Memmingen Luchthaven

Memmingen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Am Flughafen 42, 87766 Memmingerberg

GDS-Code: FMM

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - DO:

08:00 - 18:00

VR:

08:00 - 22:00

ZA:

08:00 - 17:00

ZO:

08:00 - 16:00

Vakanties:

12:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Memmingen Luchthaven

Wat maakt huren op Memmingen luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Ontdek de stad Memmingen en haar omgeving vanaf de airport.

 

Eerst boeken daarna betalen:

Wijzig je boeking en betaal eenvoudig achteraf.

Engelstalig contact:

Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar in het Engels.

 

 

 

Lage prijzen op A-merk auto’s:

Zeer comfortabele auto’s, nauwelijks extra kosten.

Memmingen luchthaven autoverhuur

Welkom in Memmigen. Het is bijzonder makkelijk en zo geregeld om op de luchthaven van Memmingen (FMM) een auto van SIXT te huren. Op de luchthaven van Memmingen staat een SIXT huurauto al direct voor je klaar. Het aanbod huurauto’s bestaat voornamelijk uit zeer mooie sedans en robuuste SUV’s. Bovendien heb je een ruime keuze uit handige extra’s, zoals een huurauto met automaat of vele soorten kinderstoelen. Check ook de SIXT app voor meer informatie. Tenslotte beschikt SIXT op Memmingen airport over huurauto’s voor zowel de zakelijke als de vakantiebezoeker.

 

Memmingen luchthaven autoverhuur

SIXT locatie op luchthaven van Memmingen

Je vindt de SIXT autoverhuur op Memmingen luchthaven aan de noordoostkant. Het vliegveld is niet zo groot en de SIXT autoverhuur staat goed aangegeven. Met je huurauto kun je via de grote hauptweg 96 snel en handig richting de stad. Daar ben je namelijk binnen een klein kwartier. Bovendien staat het uiterst vriendelijke SIXT team altijd voor je gereed met tips en extra voordeel voor dit bezoek. Retourneren is ook heel comfortabel. Je kunt de SIXT auto gewoon bij de collega’s op Memmingen airport. SIXT wil op alle gebied meedenken over een zo makkelijk mogelijk verblijf in Memmingen.

Ontdek Memmingen in Duitsland met je eigen huurauto

Heel hartelijk welkom in Memmingen. Deze stad ligt in de fraaie deelstaat Beieren en het echte Beierse leven staat in hier centraal. Uitbundig en genietend van het leven dus. Zeker in de historische Altstad van Memmingen. Hier vind je ook het bijzonder mooie Rathaus en de even zo indrukwekkende Sankt Martinskirche. Fijn om deze heerlijke Beierse bouwwerken te bezoeken. Verder heeft Memmingen een geweldig park en vlakbij het beroemde Steurhaus. In de omgeving van de stad kun je lange wandelingen maken in de natuur. En met je nieuwe huurauto van SIXT is alles heel makkelijk te bereiken.