Frankfurt/Main Luchthaven

Frankfurt/Main Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz., 60549 Frankfurt am Main

GDS-Code: FRA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 24:00

Vakanties:

06:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Frankfurt am Main luchthaven zo speciaal?

Topmerken beschikbaar:

Bezoek Frankfurt in stijl in een BMW, Tesla of Mercedes.

Goed bereikbaar:

Je hebt ons kantoor eenvoudig gevonden en kan snel op weg.

Grote vloot:

Kies uit een grote diversiteit auto’s jouw favoriete voertuig.

 

Economy prijzen:

Je vindt bij ons hoge kwaliteit tegen voordelige prijzen.

Frankfurt luchthaven auto huren

Ervaar in Frankfurt de mix van een moderne business sfeer en een oude binnenstad en cultuur. Om de veelzijdigheid van de stad tot zijn recht te laten komen en goed te ervaren, huur je een auto. Dit doe je bij autoverhuur Frankfurt am Main luchthaven (FRA). Hier vind je een grote vloot met diverse sedans, stationwagens en SUV’s. Wie op zoek is naar extra luxe, gaat voor een premium uitvoering. Breid je boeking uit met extra’s. Afhankelijk van het seizoen kun je een winteruitrusting huren. Ook kun je een extra bestuurder aanmelden om het rijplezier te verdelen en vragen om een tankservice.

 

 

Frankfurt luchthaven auto huren

SIXT’s locatie Frankfurt am Main luchthaven

Het SIXT kantoren van autoverhuur Frankfurt am Main luchthaven zijn gelegen in terminal 1 van het vliegveld, in hal A op de begane grond, en in terminal 2, te vinden in hal D in het autoverhuurgebied. Met de trein neem je lijn S8 of S9 om de locatie te bereiken. Je kunt je auto kosteloos 24/7 inleveren. Je brengt de auto bij het inleveren naar terminal 2. Volg hiervoor de groene bordjes naar ‘car rental return’. Als je daar eenmaal bent, volg je de SIXT bordjes om de juiste parkeerplaats te vinden.

Ontdek Frankfurt am Main met je huurauto

Hoe ontdek je een stad aan de Rijn nu beter dan vanaf het water? Maak een boottocht en ervaar de stad op een andere manier terwijl je er alle ins en outs over leert. Met de auto ga je een dag op roadtrip door de Rijnvallei. Dit gebied is niet voor niets UNESCO werelderfgoed. Rijd door idyllische wijngaarden en sfeervolle magische dorpjes. Onderweg stop je bij verschillende imposante middeleeuwse kastelen. Wil je eens een ander vervoermiddel ervaren dan de auto? Ontdek groen Frankfurt onder leiding van een gids op je segway.