airport generic 21
Stuttgart Luchthaven

Stuttgart Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafenstr. 43/MWZ, 70629 Stuttgart

GDS-Code: STR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 21:00

Vakanties:

07:00 - 21:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Auto huren Stuttgart

Stuttgart, de stad van Mercedes-Benz en Porsche! Naast de automobiel musea heeft de stad tal van parken, wijngaarden, kunstcollecties en een bruisend nachtleven. Sixt biedt u de mogelijkheid om simpel en snel al deze plekken te ontdekken door een betrouwbare auto te huren bij Stuttgart luchthaven. Direct op de luchthaven bij terminal 3 vindt u ons servicestation. Onze balie is van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 24 uur, in het weekend en op feestdagen van 7-23 uur geopend. Ons vriendelijke personeel staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en het auto huren Stuttgart luchthaven voor u in orde te maken. Terugbrengen van de huurauto kan 24 uur per dag: de autosleutels mogen daarvoor in een speciale bus tegenover de ingang gedeponeerd worden.

airport generic 21
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Autoverhuur luchthaven Stuttgart

Service staat voorop bij autoverhuur Stuttgart luchthaven en dat merkt u direct als u een auto wilt huren. Kies voor S en geniet van de volgende voordelen: all risk verzekering zonder eigen risico, huren vanaf 18 jaar, extra voordeel bij langere huur en huurauto's met navigatie en automaat auto's aanwezig. Onze goedkope autoverhuur biedt als extra service de mogelijkheid om te huren zonder creditcard (betaling geschiedt via EC bankpas) en een ongelimiteerd aantal kilometers.

girl passenger mirror car

Voor elke gelegenheid een auto huren Stuttgart luchthaven

De auto is de makkelijkste en meest comfortabele manier om de stad en de nabije omgeving te verkennen. Een comfortabele minibus voor het hele gezin, een luxe limousine voor een zakenreis of een cabrio om rond te toeren in het nabijgelegen Zwarte Woud, de Elzas of om een bezoekje te brengen aan de Bodensee, met een brede keuze aan verschillende auto's vindt u bij ons voor elke gelegenheid een passend model. Bij Sixt een auto huren bij Stuttgart luchthaven betekend genieten van een ontspannen reis, waar u ook bent! Meer informatie over autoverhuur Stuttgart luchthaven vindt u op onze website.

SIXT fastlane beschikbaar - Digitaal en zonder omwegen direct naar uw huurauto

fast image001b

Auto via de app kiezen

Optie beschikbaar vanaf 30 minuten voor het begin van de huur.

fast image002

Direct naar de auto gaan

Geen wachttijd aan het loket. De SIXT-app leidt u naar het filiaal.

fastl image003

Auto via de app kiezen

Het huurcontract wordt onmiddellijk opgesteld.

fast image004

Teruggave zoals gewoonlijk

Na de rit de auto aan het station afgeven.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.0 / 663 Beoordelingen

Jamie J.

Hatte hier ein Auto über 1 Woche mieten müssen, da mein Auto in die Werkstatt musste. Hier am Flughafen gibt es die größte Anzahl an Autos, die man anmieten kann. Alles perfekt.

 

Freundliche Mitarbeiter trotz später Stunde der Anmietung am Schalter.

Auto war TOP Zustand fast neu . Bei Abgabe wurde auch nicht eine zusätzliche böse Rechnung geschickt. alles war TOP !

Hamidreza G.

جدید

Super freundliches Team, vor allem Frau Aliseo hat sich immer for mich eingesetzt, sei es bei Problemen oder extra Wünschen meinerseits. Ich bin außerordentlich Zufrieden mit dem sixt Team in Stuttgart.

Bogdan P.

Super freundliches Team, vor allem Frau Wagner hat sich immer for mich eingesetzt, sei es bei Problemen oder extra Wünschen meinerseits. Ich bin außerordentlich Zufrieden mit dem sixt Team in Stuttgart.