airport generic 21
airport generic 22
Autoverhuur

Stuttgart Luchthaven

Stuttgart Luchthaven

Stuttgart Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Flughafenstr. 43/MWZ, 70629 Stuttgart

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 24:00

ZA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren Stuttgart

Stuttgart, de stad van Mercedes-Benz en Porsche! Naast de automobiel musea heeft de stad tal van parken, wijngaarden, kunstcollecties en een bruisend nachtleven. Sixt biedt u de mogelijkheid om simpel en snel al deze plekken te ontdekken door een betrouwbare auto te huren bij Stuttgart luchthaven. Direct op de luchthaven bij terminal 3 vindt u ons servicestation. Onze balie is van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 24 uur, in het weekend en op feestdagen van 7-23 uur geopend. Ons vriendelijke personeel staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en het auto huren Stuttgart luchthaven voor u in orde te maken. Terugbrengen van de huurauto kan 24 uur per dag: de autosleutels mogen daarvoor in een speciale bus tegenover de ingang gedeponeerd worden.

airport generic 21
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport
Autoverhuur luchthaven Stuttgart

Service staat voorop bij autoverhuur Stuttgart luchthaven en dat merkt u direct als u een auto wilt huren. Kies voor S en geniet van de volgende voordelen: all risk verzekering zonder eigen risico, huren vanaf 18 jaar, extra voordeel bij langere huur en huurauto's met navigatie en automaat auto's aanwezig. Onze goedkope autoverhuur biedt als extra service de mogelijkheid om te huren zonder creditcard (betaling geschiedt via EC bankpas) en een ongelimiteerd aantal kilometers.

girl passenger mirror car
Voor elke gelegenheid een auto huren Stuttgart luchthaven

De auto is de makkelijkste en meest comfortabele manier om de stad en de nabije omgeving te verkennen. Een comfortabele minibus voor het hele gezin, een luxe limousine voor een zakenreis of een cabrio om rond te toeren in het nabijgelegen Zwarte Woud, de Elzas of om een bezoekje te brengen aan de Bodensee, met een brede keuze aan verschillende auto's vindt u bij ons voor elke gelegenheid een passend model. Bij Sixt een auto huren bij Stuttgart luchthaven betekend genieten van een ontspannen reis, waar u ook bent! Meer informatie over autoverhuur Stuttgart luchthaven vindt u op onze website.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 188   Beoordelingen

Wolfgang G.

Sehr freundliche und hilfsbereite Mitarbeiterin, schnelle Abwicklung und ein Upgrade der Wagenkategorie - 5 von 5 Sternen

Aswin Vijayamohanan N.

I rented a car from compact class here. It was handled very fast and professionally. The return was also perfect. The car was relatively new and was very clean, almost felt like a brand new car. However one small gripe was that they did not tell me the exact parking location of the vehicle. I had to walk around a lot in P4 at night before finding the vehicle.

Gerd K.

Großartige Serviceleistung und immer umfassende aktuelle Information