Hannover Luchthaven Langenhagen

Hannover Luchthaven Langenhagen AUTOVERHUUR

adres

Flughafenstr./Mietwagenzentrum, 30669 Hannover

GDS-Code: HAJ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 23:30

ZA:

08:00 - 20:00

ZO:

09:00 - 23:30

Vakanties:

09:00 - 23:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Hannover Luchthaven Langenhagen

Wat maakt Hannover luchthaven zo speciaal?

Centrale locatie:

Je hebt ons zo gevonden en rijdt snel naar je bestemming.

 

Lage prijzen, hoog comfort:

Tegen economy prijzen vind jij hier aangename luxe.

Topmerken beschikbaar:

Geniet van de stijl van een nieuwe BMW of Audi.

 

 

24/7 service:

Onze behulpzame medewerkers zijn dag en nacht beschikbaar.

Hannover luchthaven auto huren

Aan kunst en cultuur kom je in Hannover niets tekort en in de omgeving zijn diverse recreatiegebieden te vinden waar je heerlijk tot rust komt. Bij autoverhuur Hannover luchthaven (HAJ) huur jij jouw nieuwe sedan, SUV of cabrio om het zelf te gaan ontdekken. Ervaar extra luxe in een premium voertuig. Wie houdt van efficiënt rijden, boekt bij ons een dieselauto. Wil je het rijplezier met je reismaatje delen? Meld dan een extra bestuurder aan. Maak je reis nog aangenamer met beschikbare comfort features, zoals stoelverwarming, parkeerhulp en bluetooth functie voor al je mobiele apparaten.

Hannover luchthaven auto huren

SIXT’s locatie Hannover luchthaven

Zodra jij bent aangekomen op Hannover luchthaven, loop je richting de aankomsthal tussen terminal A en terminal B. Hier vind je het nieuwe autoverhuur gebied waar het SIXT kantoor van autoverhuur Hannover luchthaven is gevestigd. Om optimaal van je vrijheid te kunnen genieten, is het met Hannover luchthaven auto huren mogelijk om je auto 24/7 buiten openingstijden kosteloos terug te brengen. Je doet de sleutels in de daarvoor bestemde box in het autoverhuur gebied. Bij het inleveren van het voertuig volg je de bordjes naar ‘Mietwagenrückgabe’. Je vindt de parkeerplaatsen in parkeergebied P1.

Ontdek Hannover met je huurauto

Als je een tuinliefhebber bent dan moet je in Hannover zeker een bezoek brengen aan de Herrenhäuser Gärten. De ‘grote tuin’ die je hier vindt is de bekendste tuin in barokstijl van Europa. Wie houdt van bijzondere planten mag de Berggarten niet overslaan. Geloof jij in sprookjes? Zo niet, dan wel na een bezoek aan Schloss Marienburg. Rijd naar dit sprookjesachtige neogotische kasteel en ontdekt onder begeleiding van een gids alle geheimen van dit indrukwekkende bouwwerk. Zin om de auto een dag te laten staan? Hannover heeft een prachtig fietsroutenetwerk die begint in het centrum van de stad.