Help Center
Hulp bij reserveringen, het ophalen van de auto, noodgevallen en meer.
Zoek in de hulponderwerpen

Opties voor extra bestuurders

Kan je een auto huren met een extra bestuurder?

SIXT biedt de optie om de huurauto te delen met vrienden of familie door te kiezen voor de upgrade extra bestuurder. Een van de voordelen van het huren van een auto, is dat je kunt reizen en nieuwe plekken kunt ontdekken, maar al dat rijden is natuurlijk ook best vermoeiend. Het is daarom ideaal als je het rijden af kunt wisselen. Met de SIXT extra bestuurder optie kan iemand anders ook rijden, die dan ook nog steeds verzekerd is.
 

Voordelen van de extra bestuurderoptie van sixt

Ben je van plan om een roadtrip door Amerika te maken, dan is het wel zo fijn als je af en toe af kunt wisselen tussen rusten en het ontdekken van de beste wegen in de wereld.
  • Als je van plan bent om een nieuwe gezinsauto uit te proberen waar je samen met jouw partner in zult gaan rijden, zorg er dan voor dat jullie beiden de auto uit kunnen proberen met de extra bestuurder upgrade.
  • Deze extra optie kan ook heel handig zijn als je op bezoek gaat bij familie en je meer vrijheid wilt. Op deze manier kun je de verantwoordelijkheden delen, en iemand anders in de auto laten rijden, zodat je bij kan komen van de lange rit.
Met meerdere redenen om te kiezen voor onze betaalbare en zeer handige upgrade voor de extra bestuurder verzekering, hoef je nu alleen nog maar de geschikte auto te kiezen.
 
Was dit antwoord nuttig?
Ja, het was nuttig
Nee, ik heb verdere ondersteuning nodig