nuremberg city content
Neurenberg

Auto huren in Neurenberg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op vier locaties in Neurenberg heeft SIXT autoverhuur een prima auto voor u klaarstaan. Onze locaties voor autoverhuur in Neurenberg zijn elke dag geopend. Op de luchthaven (NUE) verzorgen wij een 24 uur haal- en brengservice. Daarnaast vindt u onze goedkope autoverhuur in het Centraal Station van de stad, in het centrum en in het zuiden van de stad. Deze laatste locatie is 24 uur per dag voor u geopend.

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek deze prachtige stad

Neurenberg is een prachtige stad. Door een auto te huren kunt u deze stad eens goed bekijken. Parkeer uw auto aan de rand van de schitterende Altstadt. Deze is beslist de moeite van het bezoeken waard. Ook de Neurenbergse Zoo is een vrolijke locatie om naar toe te gaan. En houdt u van mooie oude auto's, dan is een auto huren voor een bezoekje aan het Merks Motor Museum beslist de moeite waard. Al onze verhuurlocaties in Neurenberg bereikt u prima met het openbaar vervoer. Of het nu voor zakelijk of recreatief vervoer is, bij onze autoverhuur in Neurenberg staat altijd precies de juiste auto voor u klaar!

nuremberg city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Servicegericht en klantvriendelijk

Op elk van de locaties verwelkomt ons servicegerichte baliepersoneel u vriendelijk. Zij helpen u snel aan een glanzende huurauto van nog geen half jaar oud. Komt u de auto ter plekke reserveren, dan nemen zij snel de formaliteiten met u door. U bespreekt met hen extra opties in de huurovereenkomst, zoals navigatiesysteem, kinderzitje, all-risk verzekering of de aanmelding van een extra bestuurder.Vanzelfsprekend kunt u het auto huren in Neurenberg ook vooraf vanuit huis regelen. Daartoe staat ons servicenummer: 023 - 56 986 56 u doorlopend ter beschikking. Ook een boeking via deze website is snel geregeld. En houdt u van maximale flexibiliteit, dan is onze mobiele app voor u precies de juiste oplossing.Aan elke huurovereenkomst gaat een prijsvergelijking voor goedkope prijzen vooraf. Zo weet u zeker dat u steeds de juiste prijs heeft bij onze autoverhuur in Neurenberg.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties