Rostock Laage Luchthaven

Rostock Laage Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafenstr. 1, 18299 Weitendorf/Rostock

GDS-Code: RLG

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
DI - DO:

12:00 - 14:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rostock Laage Luchthaven

Wat maakt Rostock Laage luchthaven zo speciaal?

Blijf flexibel:

Betaal later en wijzig of annuleer je boeking kosteloos.

Topmerken beschikbaar:

Ga in stijl op reis door Duitsland in een nieuwe Audi.

Engelstalige medewerkers:

Spreek je geen Duits? Geen probleem, wij spreken Engels.

24/7 service:

Onze vriendelijke medewerkers zijn dag en nacht bereikbaar.

Rostock Laage luchthaven auto huren

De havenstad Rostock en de omgeving in Noord-Duitsland verken je het beste met een comfortabele auto van autoverhuur Rostock Laage luchthaven (RLG). Door de goed te bereiken en centrale locatie is dit een ideaal beginpunt van je reis. Ga met hele gezin of je vriendengroep op roadtrip in een meerpersoons busje of ervaar de luxe van een stijlvolle sportauto. Boek daar verschillende extra’s bij, zoals een navigatiesysteem om geen afslag te missen of kinderzitjes. Zo reizen ook de allerkleinsten met het grootste comfort met je mee. Sluit een passende schadedekking af voor een zorgeloze rit. 

 

Rostock Laage luchthaven auto huren

SIXT’s locatie Rostock Laage luchthaven

Je vindt het kantoor van autoverhuur Rostock Laage luchthaven direct bij het vliegveld. Zodra jij aankomt, kun je dus direct vertrekken naar je volgende bestemming. Vanuit het centrale trein- en busstation van Rostock is het vliegveld goed bereikbaar per bus, lijn 127. Op aanvraag kun jij je auto kosteloos buiten openingstijden terugbrengen. Dit kan 24/7 per dag, want bij SIXT begrijpen we dat het fijn is om tot het laatste moment van je vrijheid en flexibiliteit te kunnen genieten. De auto buiten openingstijden ophalen is ook mogelijk, in overleg en tegen een meerprijs.

Ontdek Rostock met je huurauto

Niet alleen in Rostock zelf is veel te doen, dat geldt ook voor de omgeving. Of rijd met je auto zelfs naar Denemarken. Rostock heeft een prachtig historisch centrum waar je al wandelend geniet van kleurrijke huizen en oude gevels. Huur een auto bij Rostock Laage luchthaven en rijd vanaf Rostock binnen twee uur naar het bruisende Hamburg. Ontdek deze grote havenstad vanaf het water met een van de vele boottochten die er georganiseerd worden. Bij terugkomst in Rostock nog niet genoeg gekregen van het water? Maak dan ‘s avonds een zeiltocht op zee en geniet van de zonsondergang.