Hamburg Luchthaven

Hamburg Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafenstr. 1/Terminal 2, 22335 Hamburg

GDS-Code: HAM

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 23:00

ZA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Hamburg Luchthaven zo speciaal?

Blijf flexibel:

Betaal later en wijzig je boeking als je plannen daarom vragen.

Luxe vloot:

Kies uit de grote vloot één van de topmerken, zoals Audi of BMW.

24/7 service:

Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor jou klaar.

Lage prijzen:

Voor de laagste prijzen heb jij keuze uit de nieuwste auto’s.

Autoverhuur Hamburg Luchthaven

Welkom in metropool en prachtige havenstad Hamburg. In zo’n grote stad waar op allerlei locaties veel te beleven is, is het handig om een auto te hebben. Huur jouw auto bij autoverhuur Hamburg Luchthaven en ga veilig en comfortabel op weg. In de nieuwste sedans en SUV’s of luxe cabrio’s en sportauto’s hoef jij geen highlight te missen. Maak jouw stedentrip nog prettiger met boekbare extra’s, zoals een schadedekking voor een zorgeloze vakantie of een tankservice om je niet druk te hoeven maken bij een volle tank bij teruggave. Zo gebruik jij je tijd om van deze bruisende stad te genieten.
 

Autoverhuur Hamburg Luchthaven

SIXT’s locatie Hamburg Luchthaven

Als jij aankomt op het vliegveld stap jij snel jouw auto in en rijd jij direct naar jouw bestemming. Je vindt het SIXT kantoor van autoverhuur Hamburg Luchthaven (HAM) bij terminal 2 op de begane grond van het vliegveld. Hier helpt een medewerker je verder naar je auto. Als je de auto inlevert, breng je deze deze terug naar de ‘rental car’ parkeerplaats, tegenover P5. Je kunt je auto 24/7 inleveren, zodat jij tot de laatste seconde van jouw fijne stedentrip kan genieten. Je gooit de sleutel dan in de daarvoor bestemde box bij de uitgang van de parkeerplaats.
 

Ontdek Hamburg met jouw huurauto

Een grote havenstad als Hamburg moet je natuurlijk ook vanaf het water hebben gezien. Ga mee op de historische stoomboot en vaar op de Alster of ontdek de oude of moderne haven. Voor een extra mooie vaart vertrek je ‘s avonds en laat je je verrassen door het prachtig verlichte, nachtelijke Hamburg. Combineer een wandeling door het historische deel van deze stad met een bezoek aan de grootste modelspoorbaan ter wereld in Miniatur Wunderland en kijk je ogen uit naar alles wat er zich in miniatuur voor je afspeelt.