Ingolstadt Manching Luchthaven

Ingolstadt Manching Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Zur General Aviation 2, 85077 Manching

GDS-Code: IGS

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 16:00

ZA - ZO:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ingolstadt Manching Luchthaven

Wat maakt SIXT Ingolstadt Manching Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Meet en greet service op Ingolstadt Manching Airport (IGS).

Ruime vloot:

De nieuwste modellen van topmerken voor jouw comfort.

Goede service:

Kosteloos annuleren wanneer je kiest voor later betalen.

Betaalbare luxe:

Premium klasse auto’s huur je voor economy prijzen.

Een auto huren op Ingolstadt Manching Luchthaven

Wil je een auto huren op Ingolstadt Manching Luchthaven dan kies je uit de ruime vloot van SIXT. Welke huurauto je ook wilt, je bereikt je bestemming in luxe comfort. Rij je liever in een automaat, dan vind je hier Premium Sedans en Stationwagens die aan je wens voldoen. Met de extra opties die SIXT die je biedt maak je iedere reis nog aangenamer. Boek een extra bestuurder bij als je niet als enige achter het stuur wilt en wie de grens graag over gaat, die boekt ritten naar het buitenland bij. Zo zorgt SIXT ervoor dat je altijd het maximale haalt uit iedere reis. 
 

Een auto huren op Ingolstadt Manching Luchthaven

SIXT 's locatie op Ingolstadt Manching Luchthaven

De SIXT autoverhuur van Ingolstadt Manching Airport werkt op basis van een Meet & Greet Service. Dit betekent dat de SIXT medewerkers voor je klaar staan op het vliegveld. Zodra je vlucht geland is vind je hen in de aankomsthal van Ingolstadt Manching Luchthaven. Je herkent hen aan het SIXT bordje. Maak je reservering onder vermelding van je vluchtnummer, adres, creditkaart gegevens, emailadres en je mobiele telefoonnummer. Breng je je SIXT huurauto terug, parkeer deze in een van de parkeerplaatsen bij het vliegveld. Laat de sleutel achter in de sleutelkluis aan de linkerkant van de ingang.

Ontdek Ingolstadt en Manching met je huurauto

Vanaf SIXT autoverhuur Ingolstadt Manching Luchthaven reis je af door de prachtige omgeving. Leer meer over de geschiedenis van de Kelten en Romeinen in het Manching museum. Volg de rivier de Donau voor de mooiste uitzichten langs de rivier. Maak een tour naar Kösching en bezoek het Altmühl Valley Nature Park. Een dagexcursie naar Rothenburg brengt je ook naar het Harburg Kasteel en Slot Neuschwanstein is een sprookje dat je niet mag missen. Ga je naar Weltenburg Abbey, dan vind je je ontspanning in de spa’s in de omgeving.