airport generic 24
airport generic 18 1
Autoverhuur

Dresden Luchthaven

Dresden Luchthaven

Dresden Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Wilhelmine-Reichard-Ring 1, 01109 Dresden


Telefoon: +49-8966060060

GDS-Code: DRS

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 23:30

ZA - ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren Dresden Luchthaven

Dresden is een van de grotere Duitse steden met een zeer bewogen geschiedenis. Dat maakt de stad, maar ook de omgeving bij uitstek geschikt om die met een eigen huurauto van Sixt autoverhuur Dresden Luchthaven te verkennen. U kunt zo het hernieuwde stadscentrum, maar ook de buitengebieden ontdekken op de momenten die u uitkomen.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country3
Auto huren Dresden Luchthaven

Een auto huren bij Dresden Luchthaven kan zeer goedkoop. U boekt de huurauto direct bij uw reisbureau of u doet dit via internet. Via een Nederlandstalige site kunt u kiezen uit een ruim aanbod van jonge auto's die nooit ouder dan zes maanden zijn. Zo rijdt u altijd een betrouwbare en moderne auto van autoverhuur Dresden Luchthaven. U kiest een compacte stadsauto, een plezierige cabrio of juist een ruime diesel met automaat. Extra wensen op het gebied van verzekeringen of bijvoorbeeld kinderzitjes of navigatiesystemen kunt u ook meteen vastleggen. Bij Sixt kunt u met uw smartphone zelfs een van onze auto's kiezen. Zo bent u in staat Dresden goed te leren kennen. De stad die in WOII grotendeels werd vernietigd en onder DDR-bewind werd omgetoverd tot een moderne stad. Sinds de 'Wende' wordt de stad aan de Elbe weer in de oude, barokke luister herstelt zoals u vanuit uw eigen auto kunt zien.

service city country
Makkelijk auto huren

Bij Sixt vindt u goedkope autoverhuur, maar vooral makkelijke autohuur. Het past bij de stad: eenvoud, gemak en doeltreffendheid. U kunt langs de Elbe de stad verlaten en voor u het weet rijdt u midden in een van de mooiste gebieden van midden Duitsland. Prachtige natuur en bossen wisselen elkaar af met heuvels en kleine dorpjes. U kunt deze bijzondere stad en zijn mooie omgeving dan ook het beste leren kennen op de manier en in het tempo dat u zelf uitkiest.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.7 / 46   Beoordelingen

Tom G.

Super Service und immer die besten Angebote von allen Sixt Flughäfen.

 

(Translated by Google)

Great service and always the best deals from all Sixt airports.

Marcus D.

Alles besten gelaufen.

 

(Translated by Google)

Everything went best.

Liane H.

Problemloses Anmieten und Abgeben, sehr freundliches Personal!

 

(Translated by Google)

Easy hiring and delivering, very friendly staff!