airport generic 23
airport generic 6
Autoverhuur

Baden Airpark/Karlsruhe Luchthaven

Baden-Airpark/Karlsruhe Luchthaven

Baden-Airpark/Karlsruhe Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Halifax Avenue B420 (Terminal), 77836 Baden-Baden/Rheinmünster


Telefoon: +49-7229-696245

GDS-Code: FKB

Openingstijden

MA - VR:

07:30 - 21:00

ZA:

08:00 - 16:00

ZO:

10:00 - 15:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren bij Baden Airpark Karlsruhe Luchthaven (FKB)

Heeft u een huurauto overwogen wanneer u aankomt op de luchthaven van Baden Baden? Met een auto huren bij Baden Airpark Karlsruhe Luchthaven kunt u de eenvoudig de stad bezoeken of van een road trip genieten. Het vliegveld is een paar kilometer verwijderd van Baden Baden en dus ideaal om er met een auto heen te rijden. Kies voor goedkope autoverhuur; kies voor Sixt! U kunt ons autoverhuur bij Baden Airpark Karlsruhe Luchthaven vinden in de aankomsthal. Met onze jarenlange ervaring, goede service en voordelig maatwerk zijn wij een betrouwbaar adres voor het huren van auto's, sportwagens, cabrio's, busjes et cetera!

airport generic 23
Bekijk meer Bekijk minder
woman driving navi
Goedkoop / snel en voordelig autoverhuur bij Baden Airpark Karlsruhe Luchthaven

Maak het uzelf gemakkelijk en boek voorafgaand aan uw reis een huurauto die bij u past. Dit kunt u zowel telefonisch als online doen. Ook is het mogelijk om met de Sixt applicatie een auto te reserveren, waarbij ook extra's als verzekeringen of navigatiesystemen meegeboekt kunnen worden. Vervolgens kunt u zelf bepalen wanneer u uw auto ophaalt en inlevert, aangezien dit bij ons 24 uur per dag mogelijk is! Mocht u liever een auto op locatie willen huren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk aan onze informatiebalie.

business trip
Huur een auto bij Sixt en verken de omgeving

Ga er lekker op uit in uw eigen auto. Bezichtig het Zwarte Woud, welke net buiten de stad gelegen is. Of bezoek de vele Romeinse sites met zijn thermische Romeinse baden of het kasteel Hohenbaden. Daarnaast zijn er ook diverse musea in de omgeving te vinden en kunt u er ook een geweldig nachtleven ervaren. Een auto huren bij Baden Airpark Karlsruhe Luchthaven maakt het mogelijk om bovenstaande attracties te bezoeken! Ook voor zakelijk gebruik kunt u bij ons terecht; onze professionele medewerkers helpen u graag!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 49   Beoordelingen

Steve C.

Friendly and efficient service. Had Issues with cars size and have me chance to select from a number of models

Josep N.

Fantástica atención y profesionalidad. No estaba disponible el coche solicitado y tenían preparado uno de tres categorías superior. Muy recomendable

 

(Translated by Google)

Fantastic attention and professionalism. The requested car was not available and one of three superior categories was prepared. Highly recommended