Dortmund Luchthaven

Dortmund Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafenring 1, 44319 Dortmund

GDS-Code: DTM

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 21:30

ZA:

08:00 - 16:00

ZO:

07:00 - 19:00

Vakanties:

07:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Dortmund Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Dortmund luchthaven zo speciaal?

Zeer handige locatie:

Ontdek Dortmund en omgeving vanaf de luchthaven.

Later betalen:

Wijzig gerust je boeking bij ons en betaal gewoon achteraf.

Engelse communicatie:

Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar in het Engels.

 

Luxe auto’s voor lage prijzen:

Zeer voordelig en comfortabel een auto huren.

Dortmund luchthaven autoverhuur

Wie op de luchthaven van Dortmund een auto huurt ontdekt hoe gemakkelijk dat is. Dat doe je natuurlijk bij SIXT. Met je huurauto rijd je soepel door Dortmund en de omgeving. We hebben een ruim aanbod huurauto’s. Kies voor een kleine gezinssedan of een handige SUV. Daarnaast profiteer je van vele extra’s zoals diverse kinderstoelen, een automaat of een extra chauffeur. Allemaal heel comfortabel en klantgericht. Check alle optie van tevoren via de SIXT app. De autoverhuur van SIXT op de luchthaven van Dortmund is handig en biedt de beste service. Goede reis.

Dortmund luchthaven autoverhuur

SIXT's locatie op de Dortmund luchthaven

Op de luchthaven van Dortmund is de SIXT autoverhuur makkelijk gevonden. Onze vestiging bevindt zich aan de zuidkant bij de flughafenring van het vliegveld. Deze ligt vlakbij snelweg 1. Vanaf onze locatie ben je zo in het centrum van Dortmund. Dit wordt vanaf het vliegveld bovendien goed aangegeven. Bij terugkomst kun je op het terrein van de SIXT locatie de huurauto gewoon laten staan. Het SIXT team staat daar 24/7 voor je klaar. Check ook de handige tips en eventuele voorwaarden. Met je gloednieuwe huurauto van SIXT op de luchthaven van Dortmund (DTM) is je reis eigenlijk al begonnen.

Ontdek Dortmund met je eigen huurauto

Vanaf de luchthaven van Dortmund ben je snel in de stad. Dortmund is een levendige stad in het oosten van het Ruhrgebied, maar een stukje rustiger dan bijvoorbeeld Düsseldorf. Voetballiefhebbers gaan meteen naar het BVB Signal stadion voor een rondleiding. Verder is Dortmund beroemd om zijn vele Segway-tours door de stad. Je zoeft langs de beroemdste gebouwen en kerken van de stad. Een bezoek aan het Voetbalmuseum van Duitsland met de volledige sportgeschiedenis van het land mag ook zeker niet ontbreken. Al deze evenementen zijn makkelijk in je SIXT huurauto te bereiken. Veel plezier!