airport generic 24
Autoverhuur
Dortmund Luchthaven
information
Kaart

Dortmund Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Flughafenring 1, 44319 Dortmund

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 22:00

ZA:

07:30 - 22:00

ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 22:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 24

Auto huren Dortmund Luchthaven

Een van de Duitse steden die een ware metamorfose heeft ondergaan is Dortmund. Vroeger moest je deze stad in het hart van het industriële Ruhrgebiet zien te mijden, maar nu bruist de stad van mogelijkheden om te winkelen, van cultuur te genieten en natuurlijk om er zaken te doen. Zowel privé als zakelijk is de stad het best te bezoeken met een huurauto van Sixt autoverhuur Dortmund Luchthaven. Want dan kunt u gaan en staan waar u wilt.

Meer
car country
Auto huren Dortmund Luchthaven

Bij autoverhuur Dortmund Luchthaven van Sixt vindt u de huurauto die bij u past. U huurt de auto goedkoop via uw reisbureau of direct online. U vindt ons op de luchthaven zodat het auto huren bij Dortmund Luchthaven snel en makkelijk verloopt. U reserveert de auto die u wenst online of kiest hem ter plaatse bij Sixt uit. Onze auto's zijn nooit ouder dan een half jaar en dat maakt ze modern, plezierig te rijden en betrouwbaar. Als u in de stad blijft dan is een compacte stadsauto (ook diesel en automaat) een goede keuze. Wilt u de regio in, dan is een ruimere (reis)auto misschien handiger. Onze medewerkers adviseren u graag.

car city country1
Auto huren in Dortmund

Bij autoverhuur Dortmund Luchthaven vindt u goedkope autoverhuur die uw verblijf in de stad aangenaam maakt. U kunt makkelijk parkeren in de binnenstad en daar te voet verder gaan. Of u besluit juist naar de rand van de stad te rijden en daar bijvoorbeeld een van de waterkastelen te bezoeken. Wilt u zakelijk de regio in, dan kunt u gaan en staan waar u wilt. Het rijden in de regio is goed te doen en dankzij de navigatieapparatuur zult u niet verdwalen. Vergeet niet ook eens andere steden in de regio te bezoeken als u de stad particulier bezoekt. Het oude Ruhrgebied heeft veel mooie dingen te bieden die u met uw eigen vervoer comfortabel kunt verkennen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 38   Beoordelingen

Emma M.

Die Anmietung des Wagens lief schnell ab, Frau Schnell beriet meinen Freund und mich trotz des hohen Ansturms ausführlich und auf den Punkt. Anders als bei anderen Anbietern hatte ich nicht das Gefühl man würde mir was andrehen wollen. Die reservierte Klasse war vorhanden und auch die Rückgabe erfolgte problemlos.

S T.

My car hire, Brand new Cars ,The best customer service by far will be back for sure.

Dorothea O.

Wunderbar. Kompetent ,freundlich,zuvorkommend.