Berlijn Brandenburg Luchthaven T1+T2

Berlijn Brandenburg Luchthaven T1+T2 AUTOVERHUUR

adres

Melli-Beese-Ring 1, 12529 Schönefeld

GDS-Code: BER

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 24:00

ZA - ZO:

07:00 - 23:30

Vakanties:

07:00 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Berlijn Brandenburg Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt onze SIXT vestiging in terminal 1 van de luchthaven.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto ook gemakkelijk na sluitingstijd terug.

Klantenservice:

Onze collega’s spreken Engels en Duits en helpen je graag.

Betaalbare luxe:

Kies uit topmerken zoals BMW en Audi tegen scherpe prijzen.

Autoverhuur Berlijn Brandenburg Luchthaven

Verken deze moderne en tevens culturele hoofdstad van Duitsland met een huurauto van SIXT. SIXT biedt je de mogelijkheid om vanaf de Berlijn Brandenburg Luchthaven (BER) meteen in jouw huurauto weg te rijden en de stad te ontdekken. Autoverhuur Berlijn Brandenburg Luchthaven heeft een ruim aanbod aan voertuigcategorieën, waardoor je verzekerd bent van een categorie die aan jouw eisen voldoet. Zo heb je de keuze uit een cabrio, SUV, sedan, luxe & sportmodellen, personenbusje en meer. Je stelt jouw huurauto tevens samen met extra’s zoals een navigatiesysteem, kinderzitje of extra dekkingsopties.

Autoverhuur Berlijn Brandenburg Luchthaven

SIXT locatie op Berlijn Brandenburg Luchthaven

Je vindt autoverhuur Berlijn Brandenburg Luchthaven op de begane grond van terminal 1/aankomsthal 2. Als je aankomt in terminal 5 kan je één van de twee gratis shuttle bussen nemen. SIXT vind je in het autoverhuur centrum. Hier kan je bij één van onze medewerkers een huurauto boeken of de sleutels en huurovereenkomst ophalen indien je vooraf hebt geboekt. Voor het terugbrengen volg je de borden met daarop ‘Return car rental’. Parkeer het voertuig op de daarvoor bestemde SIXT parkeerplekken en lever de sleutels in. Buiten openingstijden kunnen de sleutels in het sleutelkastje worden ingeleverd.

Ontdek Berlijn met jouw huurauto

Geniet van cultuur, nachtleven, natuur en nog veel meer in Berlijn. Met een rijke geschiedenis zijn het Checkpoint Charlie Museum en het Berlijnse Muur Monument zeker niet te missen. Bekijk het indrukwekkende Brandenburger Tor dat als symbool voor de vrijheid wordt gezien. Heb vanaf de Fernsehturm prachtig uitzicht over de stad. Voor de museum liefhebbers onder ons zijn er musea genoeg in deze stad. Bezoek bijvoorbeeld het Pergamon, Ägyptisches en Alte Museum. Maar ook zijn het Deutsches Historisches en Bode Museum de moeite waard. Of kom even tot in rust in het Lustgarten Park.