airport generic 31
Brest Luchthaven

Brest Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroport Brest Bretagne, 29490 Guipavas

GDS-Code: BES

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - DO:

08:00 - 19:30

VR:

08:00 - 20:00

ZA:

08:00 - 14:30

ZO:

10:00 - 15:00

16:30 - 21:30

Vakanties:

09:00 - 20:30

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Brest Luchthaven

Bretagne ontdekken door een auto te huren in Brest

Brest leent zich uitstekend om een auto te huren bij Sixt autoverhuur. De stad in Bretagne heeft gladde en goede wegen en veel plekken om met een huurauto te bezoeken. Rijd bijvoorbeeld over de schitterende Pont de L'Iroise kabelbrug over de rivier Elorn en geniet van deze onvergetelijke ervaring. En ga naar het Chateau de Brest en de beroemde havenwerken van deze stad in het noordwesten van Frankrijk. Brest heeft een rijke maritieme geschiedenis, wat onder meer te zien is aan de trotse oorlogsbodems van de Franse Marine. Alle reden om met een huurauto van Sixt autoverhuur in Brest deze historische en in de Tweede Wereldoorlog deels verwoeste stad te leren kennen.

airport generic 31
Bekijk meer Bekijk minder
woman smiling street

Het gemak en de voordelen van een auto huren in Brest

Onze autoverhuur in Brest garandeert u comfortabele en goedkope autoverhuur tijdens uw verblijf in deze universiteitsstad. U kunt direct na landing op de luchthaven van Brest (BES) naar onze autoverhuurlocatie wandelen, waar uw huurauto klaar staat. En als u met de trein naar Brest komt, kunt u zich melden bij ons tweede servicepunt bij het treinstation van Brest. Wel zo gemakkelijk. Beide autoverhuurlocaties zijn alle dagen behalve zondag geopend. Zowel het ophalen als terugbezorgen van de huurauto is ook buiten de openingstijden mogelijk. Wilt u bij aankomst zo snel mogelijk naar uw bestemming? Boek dan thuis al via de website uw favoriete auto en profiteer van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Met een telefoontje (+31(0)23 56 986 56) of reservering via onze app voor tablet en mobiele telefoon, is het ook zo geregeld.

girl passenger mirror car

Beleef een zorgeloze vakantie met een gehuurde auto in Brest

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de huurauto. Onze autoverhuur in Brest heeft alleen maar nieuwe auto's, stationwagens, cabrio's, sportauto's en SUV's. Op verzoek kan er een busje of vrachtwagen worden verzorgd en accessoires zoals een navigatiesysteem of een kinderzitje. U kunt bovendien bijna altijd in uw favoriete automerk rijden, met een brede keuze aan BMW, Ford, Opel, Fiat, Citroën, Skoda, VW, Peugeot, Mini en Mercedes modellen. Met 250 vrije kilometers en een standaard WA-verzekering, kunt u zo op pad voor een kijkje bij de mythische schoener La Recouvrance en Oceanopolis, een oceanisch ontdekkingspark met megagrote aquaria en een zeehondenkliniek. Geniet van een uitzonderlijke vakantie door een auto te huren in Brest.