airport generic 3
Chambéry Luchthaven

Chambéry Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aéroport de Chambery-Savoie, 73000 Chambery

GDS-Code: CMF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 12:00

14:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Chambéry Luchthaven

Een auto huren en direct wegrijden op Chambéry Airport! (CMF)

Wanneer u geland bent op Chambéry Airport is het een koud kunstje om bij Sixt een goede auto te huren waarmee u vrijwel direct kunt wegrijden. Een fraaie huurauto kunt u bij ons al voor een relatief laag bedrag per dag bespreken. Onze prijzen behoren wereldwijd tot de goedkoopste, terwijl ons wagenpark beslist tot de besten gerekend mag worden. Bij onze autoverhuur op de luchthaven op de locatie Chambéry-Savoie 73000, geven wij u graag een goed advies voor een huurauto die aansluit bij uw wensen en uw budget.

airport generic 3
Bekijk meer Bekijk minder
car trip winter

Bij onze autoverhuur op Chambéry Airport bent u de baas!

U bent bij ons altijd degene die bepaald welke auto bij u huurt en voor hoe lang. Wij hebben een uitgebreid wagenpark waaruit u een auto kunt uitzoeken voor een aantal dagen of weken naar keuze. Wij leggen alles keurig voor u vast in onze duidelijke huurovereenkomst, zodat u en wij onze afspraken eenvoudig kunnen nakomen. Een auto huren bij Sixt is altijd een succes en u vertrekt pas van Chambéry Airport wanneer u en wij volledig overtuigd zijn van de technische kwaliteiten van de aan u verhuurde auto.

winter car road mountains

Een auto huren voor al uw bestemmingen in Frankrijk

Wij verhuren auto's waarmee u makkelijk door het hele land kunt rijden. Vanaf de luchthaven rijdt u zo Chambéry in waar u kunt genieten van de prachtige binnenstad die onder ander bekend is doordat de Université de Savoie er gevestigd is en het prachtige kasteel van de hertogen van Savoie uit de 14e eeuw. Van daaruit kunt u in alle richtingen verder Frankrijk in rijden om op veilige en comfortabele wijze uw uiteindelijke bestemming te bereiken voor een onvergetelijke vakantie of een geslaagde business trip.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.8 / 10 Beoordelingen

Louis Alexandre de F.

Agence aux petits soin avec les clients. Merci !

Anne-So P.

Agence de Chambery Gare - Personnel ultra competent et aimable! Un grand bravo car c'est rare dans la location automobile!!!

Stephane D.

Excellente prise en charge, personnel accueillant et superbe voiture.