Nice Luchthaven

Nice Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal 1/Terminal 2, 06200 Nice

GDS-Code: NCE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 24:00

Vakanties:

07:30 - 24:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Nice luchthaven auto huren

De autoverhuur op luchthaven Nice is bij SIXT makkelijk en snel. Je vindt er bijvoorbeeld fijne Economy en Compact modellen maar ook luxe SUV's, sportwagens en cabrio's: perfect om de omgeving van Nice op een leuke manier af te struinen. Je kunt altijd handige extra's boeken zoals een dekking tegen schade en diefstal, wel zo relaxed. Maar ook bijvoorbeeld navigatie of facturatie per post zijn eenvoudig bij te bestellen als je een auto huurt op luchthaven Nice

Nice luchthaven auto huren

Wat maakt SIXT Nice zo speciaal?

Uitgebreide openingstijden

We bij SIXT staan 7 dagen per week voor je klaar

Handige bereikbaarheid

We zijn gemakkelijk te vinden in de aankomsthal.

 

Ruim aanbod

Luxe voertuigen als Mercedes-Benz, BMW, Audi… met handige extra's.

 

Goede service en scherpgeprijsd

Annuleren kan bij later betalen kosteloos.

SIXT's locatie luchthaven Nice

Op Nice luchthaven auto huren: dat gaat makkelijk en snel. Onze SIXT vestiging is eenvoudig te vinden op de luchthaven van Nice: zoek ons op bij de SIXT balie in hal 1/2. Daar staan onze medewerkers 7 dagen per week voor je klaar. Je kunt het voertuig op elk gewenst moment terugbrengen, dus ook buiten de openingstijden van de vestiging. Zorg wel dat je het voertuig binnen de huurperiode weer bij ons inlevert. Je kunt de auto terugbrengen op de locatie op de luchthaven of bij de SIXT vestiging bij Nice treinstation of de stadsvestiging van SIXT aan de Promenade des Anglais.

Ontdek Nice met je huurauto

Een auto huren op luchthaven Nice is de perfecte start van een mooie vakantie of zakelijke reis. Met autoverhuur in Nice kun je de omgeving op een relaxte manier verkennen. Bezoek het historische stadscentrum en doe dan zeker de boulevard aan: de Promenade des Anglais. De stad heeft een rijke cultuurhistorie, bezoek de vele musea zoals het Musée d'archéologie met de oude romeinse badcomplexen. Nice is ook een fijne uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, bezoek Cannes eilanden of rij in iets meer dan een half uur naar het stadsstaatje van de jetset: Monaco.