airport generic 8
airport generic 12
AUTOVERHUUR

Nice Luchthaven

Nice Luchthaven

Nice Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal 1/Terminal 2, 06200 Nice


Telefoon: +33-820007498

GDS-Code: NCE

Openingstijden

MA - ZO:

07:30 - 24:00

Vakanties:

07:30 - 24:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Nice Airport (NCE)

Welkom bij Sixt autoverhuur Nice Airport. Céline Cornutello is de filiaalmanager van Nice Airport. Céline en haar team zijn blij u te mogen verwelkomen op Nice Airport. Een auto huren kan soms een lastige keuze zijn, maar de werknemers zullen altijd helpen om de juiste keuze te maken, zodat u op stap gaat met de auto van uw wensen. Een auto huren is heel eenvoudig en snel geregeld, zodat u gelijk alle mooie plekjes van Nice en omstreken kunt gaan bezoeken. Bij Sixt autoverhuur kunt u een auto huren voor elke gelegnheid. Of u nu een auto wilt huren voor zakelijke gelegenheden of voor uw plezier, Sixt zal er voor u zijn!

De luchthaven van Nice is de een na grootste internationale luchthaven van Frankrijk. Vanuit Nice Airport rijdt u binnen een klein uur naar Italië. Op slechts een half uur zittem mondaine steden als Cannes of Monte Carlo en ook de jet set in St Tropez is binnen handbereik op circa 1,5 uur. Een huurauto biedt een comfortabele manier om deze streek, rijk aan bezienswaardigheden, in uw eigen tempo te ontdekken. Van tevoren kunt u online via www.sixt.nl of telefonisch reserveren en vervolgens krijgt u de autosleutels overhandigd aan de balie bij terminal 1/terminal 2 op Nice Airport. Het kan niet eenvoudiger. De service desk van Nice Airport is elke dag van de week geopend vanaf 7h30 tot middernacht.

airport generic 8
Bekijk meer Bekijk minder
girl passenger mirror car

Autoverhuur op Nice airport

Wij bieden een royaal assortiment aan moderne huurauto's. Wilt u een betrouwbare auto huren om voornamelijk in de stad te rijden of juist om rond te reizen? Bent u op vakantie of zal de auto voornamelijk voor zakelijk gebruik dienen? Voor elke omstandigheid hebben wij de ideale auto beschikbaar in ons wagenpark. Onze ervaren medewerkers helpen u om de keuze te maken die op uw wensen aansluit. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de Nederlandse hotline of op het lokale nummer: +33-8-20007498.

couple sunset landscape

Een auto huren geeft vrijheid

Dankzij de goede service van de autoverhuur zult u volledig vrij zijn om de lavendelvelden van de Provence te ontdekken, het uitgaansleven van de Côte d'Azur in te duiken of la Dolce Vita in Italië te beleven. Het lokale openbaar vervoer is niet altijd even betrouwbaar en bedient bij lange na niet alle pittoreske bestemmingen in de streek. Door een auto te huren vermijdt u deze ongemakken en geniet u volgens uw eigen tijdschema van dit prachtig stukje Frankrijk. Sixt biedt u de service die u nodig heeft want uw vakantie begint al bij het vliegveld.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 953   Beoordelingen

Maryse F.

Agence très bien située et agent commercial qui m'a conseillée au top sans oublier le fait d avoir été légèrement surclassée quant à la location d'un véhicule neuf celui-ci par rapport à la location de départ

Mourad O.

Excellent ! Les meilleurs sur le marche de la location ! Un vrai sens du service !

 

(Translated by Google)

Excellent! The best on the rental market! A real sense of service!

Simela V.

Very good service and beautiful car !