airport generic 16
AUTOVERHUUR
Corsica Bastia Luchthaven
www.sixt.nl
Wereldwijd
Frankrijk
Bastia
Corsica Bastia Luchthaven
information
Kaart

Corsica Bastia Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Aéroport de Bastia Poretta, 20290 Lucciana

Openingstijden

MA - ZO:

07:30 - 23:30

Vakanties:

07:30 - 23:30

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 16

Een auto huren op Corse Bastia Aeroport

Corsica is een waar paradijs voor wie op zoek is naar uitgestrekte stranden, grillige rotskusten en idyllische vissersdorpjes. Op dit Franse eiland is zoveel te zien en te doen! Gelukkig biedt Sixt Autoverhuur u de mogelijkheid om niets te hoeven missen. Want bij ons huurt u gemakkelijk én voordelig een auto. Op Corse Bastia Aeroport, maar ook op vele andere plaatsen ter wereld! Wij zijn zeven dagen per week geopend van 08.00-20.00 uur, ook op zon- en feestdagen. Maar ook buiten onze openingstijden kunt u uw auto inleveren! Wij bieden u goedkope en optimale service. Reserveren is eenvoudig: bel ons op het lokale nummer +33-8-20007498, of boek uw auto via internet, uw reisbureau of maak gebruik van onze handige Sixt Iphone of Blackberry App.

Meer
car mirror girl road coast
Autoverhuur op Corisica: Sixt helpt u op weg!

Bespaar uzelf lange wachttijden in het openbaar vervoer! Want bij ons kiest u zelf uw huurauto. Ons wagenpark biedt u een keur aan automerken en -typen. Gaat u voor een eenvoudig te parkeren auto voor in de binnenstad, of wilt u toch wat meer bagage mee kunnen nemen? Wij komen aan al uw wensen tegemoet!

girl driving car sunset
Auto huren Corse Bastia Aeroport: Goedkoop én betrouwbaar!

Niet alleen in Bastia, maar ook op vele andere plaatsen ter wereld zijn wij u graag van dienst. Zowel privé als zakelijk. Is dat geen prettige zekerheid? Trek er bijvoorbeeld eens op uit en bezoek het toeristische centrum van Bastia, of de oude jachthaven Port de Plaisance. Onze comfortabele auto's brengen u overal!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.1 / 86   Beoordelingen

counillet Jean p.

Personnel sympa, véhicule impeccable je suis satisfait de mes vacance je continuerai à louer une voiture chez vous

Olivier B.

Personne assez sympa ,vu mieux mais plus cher

Florent F.

Excellent rapport qualité prix : 1 semaine durant laquelle j'ai loué une C1 pour environ 130€ ce qui reste un prix très attractif.

L'accueil était légèrement froid mais en même temps l'opératrice était seule pour gérer la file d'attente.

Le retour était en revanche très rapide : aucun problème particulier à condition de nettoyer la voiture en totalité (attention les routes sont poussiéreuses).