airport generic 20
airport generic 15
AUTOVERHUUR

Lyon St Exupéry Luchthaven

Lyon St Exupéry Luchthaven

Lyon St Exupéry Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

100 Rue d'Autriche, BP 154, 69125 Colombier Saugnieu


Telefoon: +33-820007498

GDS-Code: LYS

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 23:00

ZA:

08:00 - 22:00

ZO:

09:00 - 23:00

Vakanties:

09:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren bij Lyon St Exupery Aeroport en de stad ontdekken

Huur een nieuwe auto bij Sixt autoverhuur op Lyon St Exupery Aeroport (LYS) en rijd comfortabel en goedkoop in een rond deze prachtige stad in het oosten van Frankrijk. De luchthaven bevindt zich op slechts een paar kilometer ten oosten van Lyon. U stapt na landing van uw vliegtuig op de shuttlebus die u naar ons nabijgelegen verhuurkantoor brengt. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u aan uw favoriete model Ford, Citroën, Mini, Peugeot, VW, Fiat, Skoda, Opel of BMW te helpen. Of een luxe Jaguar of handig busje zo u wilt. Er is autokeuze in overvloed om de derde grootste stad van Frankrijk te ontdekken.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
guy driving stuck traffic

Een breed aanbod bij onze autoverhuur nabij de luchthaven

Sixt heeft naast verscheidene stadsauto's en stationwagens een breed aanbod aan cabrio's, sportauto's en SUV's. Onze verhuurbalie is 7 dagen per week en 365 dagen per jaar open om u van dienst te zijn. De openingstijden van ons kantoor zijn zeer ruim, bovendien kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs inleverservice. Wij beschikken over een express balie, waar u snel de autosleutels van uw gereserveerde huurauto in ontvangst kunt nemen. Zeker als u vooraf al een auto heeft uitgezocht door een online (via onze website of app voor smartphone en tablet) of telefonische boeking (+31(0)23 56 986 56).

man business suit

Met een auto huren heeft u de tijd aan uzelf

U kunt bij Sixt een auto of busje huren voor een paar dagen, week of langer. Met een gehuurde auto op ons kantoor bij Lyon St Exupery Aeroport haalt u meer uit uw verblijf in deze stad, waar de rivieren Saône en Rhône samenvloeien. De eerste 750 rijkilometers zijn vrij. Het geeft u alle ruimte om de "Stad van Licht" te leren kennen. De uit 1871 daterende basiliek Notre-Dame de Fourviève domineert het stadsaanzicht. U treft op uw ritjes twee Romeinse amfitheaters, de tussen 1180 en 1480 gebouwde kathedraal Saint-Jean-Baptiste, ruïnes van het Romeinse theater en het voetbalstadion van de Franse profvoetbalclub Lyon. U kunt het allemaal in uw eigen tempo en eigen tijdstip bezoeken.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 370   Beoordelingen

Frederic D.

Juste une remarque: beaucoup d'attente le matin pour prendre possession de la voiture

Pascal K.

Très bon accueil dommage qu'il n'y ait pas de guichet Unlimited. Personnel très performant.