airport generic 11
Parijs Charles de Gaulle AP

Goedkoop een auto huren bij Parijs Charles de Gaulle Luchthaven

Een auto huren bij Parijs Charles de Gaulle Luchthaven (CDG) doet u natuurlijk bij autoverhuur Sixt. Wij gaan voor eersteklas service en vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren, dan geeft u aan welke categorie uw voorkeur heeft. Bij deze locatie kan dat een stationwagen, een SUV, sportwagen of cabrio zijn. Een specifiek model kunnen wij niet garanderen, maar u krijgt altijd een huurauto uit de aangegeven categorie.

airport generic 11
Bekijk meer Bekijk minder
hand wheel driving highway mountain

Het reserveren en de locatie

Het is heel eenvoudig om via Sixt autoverhuur een auto te huren bij Parijs Charles de Gaulle Luchthaven. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch, per mail of via de website. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze handige app. Doordat onze vestiging zich bij het vliegveld bevindt, reist u bijzonder efficiënt. Het vliegveld bevindt zich in Roissy en wanneer het in de ring niet te druk is, dan kost het ongeveer een halfuur om in het centrum van de stad te komen.

girls car trip

Cultuur snuiven in de stad

Vanuit Roissy bent u binnen een mum van tijd in het hart van de stad. Parijs kent natuurlijk vele bezienswaardigheden. Een ritje over de Champs Elysées zult u zeker gaan maken. Bewonder de mondaine winkels langs deze beroemde boulevard en maak een rondje om de Arc de Triomphe. Natuurlijk heeft de Franse hoofdstad nog veel meer te bieden. Wat dacht u van een bezoek aan de Notre Dame en een ritje langs de schitterende Seine? Tel de vele bruggen en kies de mooiste. Voor wie wat meer tijd te besteden heeft, is het Louvre natuurlijk een must. Dit prachtige museum is goed voor vele dagen ademloze bewondering van prachtige kunstschatten. En wilt u een dagje de stad uit? Dan mag u natuurlijk Disneyland Parijs niet vergeten.