airport generic 21
Autoverhuur
Saint Tropez Luchthaven
information
Kaart

Saint-Tropez Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Aéroport La Mole, 83310 La Mole

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 12:00

14:00 - 19:00

Vakanties:

09:00 - 12:00

14:00 - 19:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 21

Een auto huren op Saint-Tropez Airport bij Sixt

Is Saint Tropez ook een van uw zonbestemmingen? Neem dan een keer het vliegtuig en ga een auto huren op Saint-Tropez Airport. U bent dan in korte tijd op de plaats van bestemming zonder lange files naar het zuiden van Frankrijk. Sixt zorgt er voor dat een betrouwbare auto klaar staat om naar het hotel te rijden. In uw vakantie kunt u dan genieten van zonnige dagen op het strand en met de huurauto verkent u op een comfortabele wijze ook de omgeving.

Meer
sainttropez city small
Autoverhuur Saint Tropez Airport ligt centraal

Saint Tropez is een van de bekendste bestemmingen aan de Côte d'Azur. De prachtige stranden, het gezellige dorpje en de bergachtige omgeving maken dit stadje tot een ideale vakantiebestemming. Smalle straatjes met aan weerszijden kleine boetiekjes en kunstgaleries, pleintjes met karakteristieke platanen en jeu-de-boulebanen. Het zijn de kenmerken die de stad populair maken bij toeristen en bekende mensen. De omgeving is groen en bergachtig en nodigt uit tot mooie autoritten. Verscholen in het groen, op de hellingen van de bergen vindt u ongetwijfeld ook mooie landhuizen van internationale artiesten en acteurs. Ook de kustweg langs het Esterelgebergte die uiteindelijk leidt tot Nice is een autorit waard.

sainttropez city small2
Een comfortabele auto huren en service-minded

Een auto huren bij Saint Tropez Luchthaven is een goed idee omdat onze vestiging voor goedkope autoverhuur centraal ligt. De huurauto die u vooraf kunt reserveren, staat klaar op het moment dat u aankomt op de luchthaven. Onze medewerkers van Autoverhuur Saint Tropez Luchthaven hebben dan alles al voor u in orde gemaakt. Zij regelen de borgsom, huurovereenkomst en verzekeringen. Uw vakantie kan beginnen.