Saint-Tropez Luchthaven

Saint-Tropez Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aéroport La Mole, 83310 La Mole

GDS-Code: LTT

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZA:

09:00 - 13:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Saint-Tropez Luchthaven

Wat maakt SIXT Saint Tropez Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Meet & Greet service op Saint Tropez Luchthaven (LTT).

24/7 inleveren:

Je brengt je huurauto terug op het moment dat jou het past.

Perfecte service:

Onze vriendelijke SIXT servicemedewerkers spreken Engels.

Betaalbare luxe:

Je huurt luxe auto’s voor economy prijzen in nieuwe modellen.

Auto huren op Saint Tropez Luchthaven

Een auto huren op Saint Tropez Luchthaven doe je makkelijk en snel met de efficiënte service van SIXT. En waar zijn de Premium Sedans en Premium SUV’s beter op hun plek dan aan de Côte d'Azur? Wie meer ruimte nodig heeft, die reserveert een Multiseater, Premium station wagen of een Van. Boek er kinderzitjes extra bij, dan is er plek voor iedereen en voor alle bagage, en zitten ook de kleinste passagiers veilig. Met GPS aan boord vind je altijd weg, waar je SIXT Saint Tropez avontuur je ook leidt. 

Auto huren op Saint Tropez Luchthaven

SIXT 's locatie op Saint Tropez Luchthaven

SIXT biedt je auto huren op Saint Tropez Luchthaven een Meet & Greet Service. Geef bij je boeking je vluchtnummer, adres en creditkaart gegevens door, samen met je email-adres en mobiele telefoonnummer. Bij aankomst meld je je bij de receptie balie van het vliegveld. Hier overhandig je je reservering en je rijbewijs en zal de receptie je de SIXT medewerker aanwijzen die klaar staat met de sleutels van je huurauto, en een kopie van je huurovereenkomst. Wanneer je de auto terug brengt parkeer deze in een van de gratis parkeerplekken van de luchthaven. De sleutels laat je achter bij de receptie.

Ontdek Saint Tropez met je huurauto

Designer boetieks, luxe jachten en zonnebadende beroemdheden, in Saint Tropez is er altijd iets te zien. De prachtige stranden van dit unieke dorpje worden omringd door bergen. Kunst, cultuur en culinaire hoogte punten strijden om je aandacht, een potje Pétanque maakt het perfecte Franse plaatje af. De oude haven, Vieux Port is de Franse Riviera op haar best. Het Maritiem en het Annonciade museum zijn een bezoekje waard. Rij langs de kust en het Esterelgebergte voor een sublieme roadtrip. Cannes, Nice, Ramatuelle, en Port Grimaud liggen op je te wachten.