Beauvais Luchthaven

Beauvais Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aéroport de Beauvais Tillé, 60000 Beauvais

GDS-Code: BVA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:30 - 21:30

ZA - ZO:

08:30 - 20:00

Vakanties:

08:30 - 20:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Beauvais Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Beauvais Luchthaven zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto wanneer het jou uitkomt terug.

Toplocatie:

Je vindt onze vestiging vlakbij terminal 2 van de luchthaven.

Nieuwe auto’s:

Rijd veilig met huurauto’s die gemiddeld 3 maanden oud zijn.

Rijd in luxe:

Je hebt de keuze uit luxe voertuigen van merken zoals BMW en Audi.

Autoverhuur Beauvais Luchthaven

Bezoek jij binnenkort Beauvais en begint jouw reis op de luchthaven van deze stad? Dan is SIXT autoverhuur Beauvais Luchthaven de ideale plek om jouw volgende huurauto op te halen. SIXT zorgt ervoor dat jouw gekozen voertuigcategorie voor jou klaarstaat bij aankomst. Zo heb je de keuze uit onder andere een sedan, SUV, cabrio, personenbusje, bestelbusje of compacte auto. Voor diegene die iets extra’s willen toevoegen aan hun huurauto zijn er de boekbare extra’s. Kies bijvoorbeeld voor een kinderzitje, extra dekking, gps of extra bestuurder en rijd met een gerust hart door Beauvais met SIXT.

Autoverhuur Beauvais Luchthaven

SIXT locatie op Beauvais Luchthaven

Zodra je geland bent op de luchthaven (BVA) vind je autoverhuur Beauvais Luchthaven door bij terminal 2 het gebouw te verlaten. Sla vervolgens linksaf, je vindt dan een gebouw net voor je. Hier tegenover vind je onze SIXT vestiging. Vanaf terminal 1 sla je rechtsaf om bij terminal 2 te komen. Volg de borden ‘Retour Location’ (inleveren huurauto’s), rijd door het poort die te vinden is aan de rechterkant. Parkeer de huurauto op één van de SIXT parkeerplekken en zorg ervoor dat je het parkeerkaartje op het dashboard achterlaat. De sleutels kan je het in het sleutelkastje achterlaten.

Ontdek Beauvais met jouw huurauto

Geniet van de prachtige architectuur van de stad en bezoek bijvoorbeeld de Saint-Etienne kerk en de gotische kathedraal Saint-Pierre. Of bezoek musea zoals MUDO - Oise Museum of Le Quadrilatère. Voor de kinderen is een dagje naar Parc Saint Paul attractiepark natuurlijk de beste bezienswaardigheid, je rijdt binnen 15 minuten vanaf de luchthaven naar het attractiepark. Met jouw huurauto rijd je tevens gemakkelijk naar Parijs. In de hoofdstad van Frankrijk kan je over de beroemde Champs-Elysées rijden en is een bezoekje aan de Eiffeltoren en Arc de Triomphe zeker de moeite waard.