airport generic 16
airport generic 13
AUTOVERHUUR

Corsica Ajaccio Luchthaven

Corsica Ajaccio Luchthaven

Corsica Ajaccio Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Aéroport de Campo dell'oro, 20090 Ajaccio Cedex

Openingstijden

MA - ZO:

07:30 - 23:30

Vakanties:

07:30 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Corsica Ajaccio Aeroport bij Sixt

Verreweg het grootste deel van de toeristen die Corsica bezoeken, komen aan op Corsica Ajaccio Aeroport. Van hieruit zijn er vele mogelijkheden om verder te reizen, maar verreweg de comfortabelste is een auto huren Corsica Ajaccio Aeroport. Zo heeft u optimale vrijheid en alle vrijheid om dit eiland te verkennen. Bij Sixt huurt u altijd goedkoop. U betaalt bij ons alleen voor de opties die u zelf kiest. Extra's als een kinderzitje, een radio of een extra verzekering zijn optioneel. De medewerkers van onze autoverhuur vertellen u graag over de mogelijkheden en het aanbod van verschillende modellen. Bij iedere vestiging van Sixt autoverhuur vindt u een ruime keus. Dieselauto's, goedkope sportieve modellen of een busje, eenieder vindt zijn ideale auto.

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
car sunset trip
Schitterende natuur en eindeloze stranden

Het eiland Corsica heeft de ideale afmetingen om per huurauto te ontdekken op vakantie. Vanuit de stad rijdt u zo naar het strand. Met een auto kunt u iets verder langs de kust rijden en vindt u rustigere stranden. In het binnenland zorgen groene heuvels vol olijfbomen en sinaasappelbomen voor een schitterend landschap. Ajaccio zelf is een bijzonder mooie stad vol palmbomen, waar de zee en de rotsachtige kust nooit ver weg zijn. De renaissancistische kathedraal vormt een hoogtepunt in de altijd zonovergoten stad. Napoleon, die geboren is in deze hoofdstad van Corsica, is prominent aanwezig in musea en standbeelden op straat. Door de heuvels in de omgeving is het klimaat in Ajaccio gelijkmatig en altijd aangenaam.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.8 / 91   Beoordelingen

Annabelle F.

Très bon accueil, et disponible, vehicule neuf, prix attractif et retour tres simple

Kulhaneck E.

personnel très acceuillant et compétent -

Pierrick A.

Très bonne expérience auprès de cette agence. Réservation effectuée en ligne avec renseignement de toutes les infos, on a vraiment pu récupérer le véhicule en 5 minutes à notre arrivée. Le parc de véhicule plutôt premium avec pas mal de SUV adapté aux routes corses parfois très sinueuses. Retour à l'aéroport avec un check out en 5mn, RAS.