Toulouse-Blagnac Luchthaven

Toulouse-Blagnac Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Hall d'Arrivées, 31700 Blagnac

GDS-Code: TLS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZA:

07:00 - 24:00

ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Toulouse-Blagnac Luchthaven

Wat maakt SIXT Toulouse Blagnac luchthaven zo speciaal?

Comfortabel en veilig:

De auto's van SIXT zijn gemiddeld 3 maanden oud.

 

Uitstekende SIXT klantenservice:

Vriendelijk en 24/7 voor u beschikbaar.

Geen taalbarrière:

Onze medewerkers spreken Engels, ook in Frankrijk.

SIXT autoverhuur Toulouse Blagnac:

Bekend om haar betaalbare luxe auto's.

Auto huren op Toulouse Blagnac luchthaven

Wil je een auto huren op Toulouse Blagnac luchthaven? Dan ben je bij SIXT autoverhuur aan het juiste adres. Op Toulouse Blagnac luchthaven (TLS) zijn alle typen auto's beschikbaar: economy, compact, sedan, cabrio en luxe- en sportmodellen maar ook grotere voertuigen, zoals: bestelbusjes, personenbusjes en SUV's. Zo hoef je jouw familie of vrienden niet hutjemutje te vervoeren maar kom je comfortabel aan op je eindbestemming. Heb je een kleine bij je? Geen probleem. Je boekt eenvoudig een kinderstoel bij de door jou gekozen huurauto. Heb je navigatie nodig? Ook dat is mogelijk.

Auto huren op Toulouse Blagnac luchthaven

SIXT's locatie op Toulouse Blagnac luchthaven

Deze SIXT vestiging bevindt zich in de aankomsthal bij parking P2. Parking P2 ligt precies in het midden van de parkings, zodat hij voor alle reizigers goed toegankelijk is. Vanaf de rotonde op Avenue de Rome komt u gemakkelijk aanrijden of rijdt u weg. Het terugbrengen van je huurauto bij SIXT is op elk moment van de dag mogelijk. De openingstijden op Toulouse Blagnac luchthave zijn ruim zodat je zonder zorgen je auto kunt ophalen of terugbrengen wanneer het jou uitkomt. Maar daarbuiten kun je je huurauto terugbrengen: maak gebruik van onze sleutelbox.

Ontdek Toulouse met je huurauto

Ga je Toulouse zelf ontdekken met je huurauto? Chouette. De stad staat vol mooie basilisken, kerken en pleinen die goed bereikbaar zijn met de auto. Ook is Toulouse een rijke stad als het gaat om musea. Je kunt hier je kunstzinnige hart gerust ophalen. Ben je een natuurliefhebber? Ook dan ga je je goed vermaken in Toulouse: geniet van de dromerige Canal du Midi of ga picknicken in Jardin Japonais. Wil je Toulouse op een andere manier ontdekken dan met de auto? Maak dan een boottoch over de Garonne. En geniet van de heerlijke gastronomie van Toulouse's hoogstaande restaurants.