Clermont-Ferrand Luchthaven

Clermont-Ferrand Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroport Clermont-Ferrand, 63510 Aulnat

GDS-Code: CFE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 12:00

14:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Clermont-Ferrand Luchthaven

Wat maakt SIXT Clermont-Ferrand Airport zo speciaal?

Handige locatie bij de luchthaven:

Je vindt SIXT op Clermont-Ferrand Airport.

24/7 inleveren:

Je levert je huurauto op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Goede service:

Je blijft flexibel met een kosteloze annulering bij later betalen.

Betaalbare luxe:

Je huurt de nieuwste premium auto’s voor economy prijzen.

Auto huren op Clermont-Ferrand Airport

Wil je een auto huren op Clermont-Ferrand Airport, dan staan hier de Engelssprekende medewerkers van SIXT hier voor je klaar. Een huurauto reserveren doe je snel en efficiënt en met een keuze uit de ruime vloot van SIXT vind je altijd een passend voertuig voor je volgende trip. Onze Premium modellen SUV’s brengen je overal en met een elektrische Sedan rij je milieuvriendelijk door Frankrijk. Heb je kleine kinderen bij je, dan boek je er voor de veiligheid extra kinderzitjes bij, en met een extra bestuurder wissel je af wie er rijdt. Geniet van de luxe en service van SIXT autoverhuur. 

Auto huren op Clermont-Ferrand Airport

SIXT 's locatie op Clermont-Ferrand Luchthaven

 Wanneer je aankomt op Clermont-Ferrand Luchthaven (CFE) vind je hier de SIXT balie aan de linkerkant in de aankomst hal. Je kan buiten de reguliere openingstijden de auto ophalen op verzoek en tegen een extra vergoeding. Kom je de huurauto weer terugbrengen, dan parkeer je hem in een van de openbare parkeerplaatsen op het vliegveld. De sleutels laat je achter in de sleutelkluis, die je vindt aan de voorkant van de SIXT locatie in de hal van de luchthaven.
 

Ontdek Clermont-Ferrand met je huurauto

Dit is een van de oudste steden van Frankrijk, vol historische architectuur, waar ieder jaar het Internationale Korte Film Festival plaatsvindt. Wandel door Jardin Lecoq en Parc Montjuzet, bezoek het Michelin museum en Musee d’Art Roger Quillot. Proef de lokale wijnen als Chardonnay en Pinot Noir in een van de bistros rond Place de Jaude. Door een auto te huren in Clermont-Ferrand Airport verken je de Auvergne in midden Frankrijk vanuit een perfect centraal punt. Rij naar de slapende vulkanen in Unesco erfgoed Chaine des Puys, en ga naar de top van Puy de Dome voor een spectaculair uitzicht.