airport generic 16
Clermont-Ferrand Luchthaven

Clermont-Ferrand Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroport Clermont-Ferrand, 63510 Aulnat

GDS-Code: CFE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 12:00

13:30 - 18:30

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Clermont-Ferrand Luchthaven

Een auto huren op Clermont-Ferrand Airport

Bent u van plan om binnenkort naar Clermont-Ferrand te gaan? Natuurlijk is deze veelzijdige stad de moeite waard om te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan de mooie bekende kathedraal van de stad, Vulcanio of het mooie park Jardin Lecoq. Een auto huren bij Sixt autoverhuur biedt u de mogelijkheid om op een directe manier kennis te maken met de stad en haar omgeving. Onze locatie zit bij het vliegveld van Clermont-Ferrand, u kunt dus meteen vanuit uw vliegtuig in de auto stappen. U kunt uw auto 24 uur per dag inleveren.

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
car trip winter

Onze autoverhuur op Clermont-Ferrand Airport

Nu vraagt u zich misschien af hoe u onze autoverhuur kunt bereiken, maar dat is heel eenvoudig. U kunt ons niet alleen boeken via het reisbureau, maar ook via internet, e-mail, telefoon of zelfs via onze handige app! Wanneer u voor Sixt kiest, bent u verzekerd van een betrouwbare auto. Onze auto's zijn nooit ouder dan een halfjaar. Daarnaast zijn we ook nog eens een goedkope autoverhuur.

guy driving car

Met een huurauto door Frankrijk

Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren op Clermont-Ferrand Airport, gaan er vele wegen voor u open. Met een huurauto komt alles meteen dichtbij. Natuurlijk behoort een navigatiesysteem tot de opties. Wanneer u verre afstanden denkt te gaan rijden, is een extra bestuurder zeker aan te raden. Onze autoverhuur op Clermont-Ferrand Airport staat graag voor u klaar!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 30 Beoordelingen

Sébastien m.

Top agence véhicule toujours nikel, personnel sérieux est disponible