airport generic 31
airport generic 28
AUTOVERHUUR
Biarritz Luchthaven
Biarritz Luchthaven

Biarritz Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

7 Esplanade de l'Europe, 64600 Anglet

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Biarritz Luchthaven bij Sixt

Strand, zee en wijn proeven in één vakantie, dat kan met een huurauto van Sixt Biarritz. U kunt een auto huren op Biarritz Airport zodat u vanuit het vliegtuig direct op pad kunt gaan. Deze Franse kustplaats heeft u namelijk zo veel te bieden, dat een betrouwbare huurauto goed van pas komt. U bent dan flexibel en kunt tijdens de vakantie van de leuke stad en de mooie omgeving profiteren.

airport generic 31
Meer
friends beach trip
Autoverhuur voor ontdekkingstocht door omgeving

Biarritz is een kustplaats in het zuidoosten van Frankrijk. Bekend geworden door de komst van Napoleon en zijn vrouw, die elk jaar genoten van het mooie weer, is het toeristenoord uitgegroeid tot een mondaine badplaats. Gezellige winkeltjes in het centrum, de vuurtoren met vergezichten en de karakteristieke architectuur van Casino Municipal, maken een bezoek de moeite waard. Met uw auto van Autoverhuur Biarritz Airport bent u niet alleen gebonden aan de stad. Het achterliggende Baskenland heeft veel te bieden. Wat denkt u van een tocht op squats door de Baskische bergen of vissen bij Sami-Lake. Deze activiteiten liggen op minder dan 50 kilometer van Autoverhuur Biarritz Luchthaven en zijn goed bereikbaar.

girl driving car sunset
Betrouwbare auto huren voor de beste prijs

Voordat u op vakantie gaat, kunt u thuis al op zoek naar onze goedkope autoverhuur. Onze medewerkers helpen u graag bij een auto huren op Biarritz Airport. Zij maken de autoverzekering, borgsom en huurovereenkomst in orde. Heeft u extra wensen zoals een kinderzitje of een verzekering voor een extra bestuurder, kunt u dat vooraf al bij ons regelen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 50   Beoordelingen

Fer G.

Great service as usual, wouldn't go with any of the others.

Valérie H.

Véhicule neuf accueil top

R&R M.

Service at the desk in Biarritz Airport was efficient, friendly and above all, fast. The car exceeded expectations and drop off, again, was fast and friendly. Would definitely use Sixt again (as we have in the past anyway) and will have no hesitation in recommending the company to friends.