airport generic 2
Rennes Luchthaven

Rennes Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Avenue Joseph Le Brix, 35136 Saint Jacques de la Lande

GDS-Code: RNS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA:

09:00 - 20:30

DI - WO:

09:00 - 22:00

DO:

09:00 - 21:00

VR:

09:00 - 22:00

ZA:

08:30 - 15:00

ZO:

12:00 - 21:00

Vakanties:

12:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rennes Luchthaven

Een auto huren bij Rennes Aeroport

In het noordwesten van Frankrijk, in Bretagne, ligt een prachtige stad: Rennes. Bij een bezoek aan deze academische en culturele stad, kan een huurauto goed van pas komen. Sixt Autoverhuur is daarvoor het perfecte adres. Een auto huren is goedkoop, snel en makkelijk geregeld en na gebruik kunt u uw auto 24 uur per dag weer inleveren.

airport generic 2
Bekijk meer Bekijk minder
couple driving road

Autoverhuur op Rennes Aeroport, geen gedoe

Een auto reserveren bij ons is geen gedoe en kan op die manier die uw voorkeur heeft. U kunt ons bellen, online reserveren, of via uw smartphone een auto kiezen met behulp van de Sixt app. Als u eenmaal een model heeft uitgekozen, ligt de weg voor u open. Misschien wilt u eerst uw bagage naar uw hotel vervoeren, of duikt u meteen het centrum in om te genieten van de eeuwen geschiedenis die de stad u te bieden heeft.

couple drinking cafeteria

Een auto brengt u verder

Als u een auto huurt op Rennes Aeroport, kunt u gaan waar u wilt. Alleen al de stad Rennes heeft een hoop moois te bieden, zoals het indrukwekkende 17e eeuwse parlement van Bretagne of het veelzijdige Musée des beaux-arts, maar u hoeft natuurlijk niet in de stad te blijven. U kunt ook met de auto de omgeving bekijken. Parijs ligt bijvoorbeeld maar op twee uur afstand. Wat voor auto u ook wenst en waar u ook heen wilt: Sixt helpt u graag op weg.