Caen-Carpiquet Luchthaven

Caen-Carpiquet Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Route de Caumont, 14650 Carpiquet

GDS-Code: CFR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 12:00

14:30 - 17:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Caen-Carpiquet Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Caen-Carpiquet Luchthaven zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto op elk moment van de dag terug.

Toplocatie:

De huurauto staat bij de ingang van de luchthaven voor je klaar.

Klantenservice:

Onze Engelssprekende medewerkers staan geheel voor je klaar.

Nieuwe auto’s:

Rijd veilig weg in auto’s die gemiddeld 3 maanden oud zijn.

Autoverhuur Caen-Carpiquet Luchthaven

Vlieg jij binnenkort naar Caen? Dan is SIXT autoverhuur Caen-Carpiquet Luchthaven die ideale plek om jouw volgende huurauto te boeken. Je hebt de keuze uit verschillende voertuigcategorieën en met SIXT ben je ervan verzekerd dat jouw gekozen categorie voor jou klaarstaat. Kies onder andere uit een SUV, sedan, cabrio en luxe & sportmodellen. Met boekbare extra’s stel jij jouw huurauto geheel samen en rijd je weg in een voertuig die aan al jouw eisen voldoet. Zo kies je bijvoorbeeld voor een kinderzitje, gps systeem of extra bestuurder. Met huurauto’s van SIXT rijd je zonder zorgen door Caen.

Autoverhuur Caen-Carpiquet Luchthaven

SIXT locatie op Caen-Carpiquet Luchthaven

Autoverhuur Caen-Carpiquet Luchthaven biedt een handige Meet & Greet service aan. Één van onze collega’s zal bij de SIXT-balie klaar staan om de autosleutels en huurcontract te overhandigen. Je vindt de balie aan de linkerkant van de ingang van de luchthaven. Houd persoonlijke gegevens zoals vluchtnummer en adres bij de hand. Tijdens het terugbrengen kan je de huurauto parkeren op één van de acht SIXT-parkeerplekken op de autoverhuur parkeerplaats. Als er geen SIXT medewerker beschikbaar is kan je de sleutels in het sleutelkastje achterlaten. Je vindt deze bij de SIXT-balie op de luchthaven.

Ontdek Caen met jouw huurauto

Op ongeveer 8 kilometer rijden vanaf de luchthaven (CFR) vind je het stadscentrum van Caen. Hier vind je het indrukwekkende kasteel van Caen dat werd gebouwd door Willem de Veroveraar. Ook de moeite waard om te bezoeken zijn de abdijen van Saint-Etienne en Sainte-Trinité. Je komt meer te weten over de geschiedenis in het Normandië Museum, Pointe du Hoc en Juno Beach. Voor jong en oud is pretpark Festyland, gebaseerd op de geschiedenis van Normandië, niet te missen. Tevens rijd je met de huurauto ook gemakkelijk naar nabijgelegen dorpjes, zoals Beayeux en Rouen.