Lille Lesquin Luchthaven

Lille Lesquin Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Route de l'Aéroport, 59810 Lesquin

GDS-Code: LIL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 22:30

ZA:

08:00 - 15:00

ZO:

15:00 - 22:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Lille Lesquin Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Rijsel Lesquin (Lille) zo speciaal?

Perfecte locatie:

Onze locatie is iop de luchthaven, op de tweede verdieping.

Flexibele openingstijden:

Je kunt de auto 24 uur per dag terugbrengen.

Klantenservice:

Onze Engelssprekende medewerkers zijn 24 uur per dag beschikbaar.

 

Groot aanbod auto’s:

Wij bieden een ruime vloot aan luxe voertuigen en merken.

Een auto huren op Rijsel Lesquin luchthaven

Bij Lille op luchthaven Rijsel Lesquin een auto huren? Dat doe je eenvoudig bij SIXT. Onze locatie bij de luchthaven heeft een ruim aanbod aan auto’s. Huur een premium sedan, busje of SUV en begin goed aan jouw vakantie. Met een compacte auto rijdt je gemakkelijk het centrum van Lille in. Of kies voor een sportieve auto voor een extra speciale ervaring. Wil je zeker weten dat je overal de weg kunt vinden? Kies dan voor onze extra navigatie. Ook een extra bestuurder kun je bijboeken. Alle auto’s zijn zo goed als nieuw, gemiddeld 3 maanden oud. Hierdoor ga je altijd veilig op reis.

 

Een auto huren op Rijsel Lesquin luchthaven

SIXT’s vestiging in luchthaven Lille Lesquin

Wil je bij Lillle luchthaven Rijsel Lesquin een auto huren? Dan is SIXT een makkelijke keuze. Onze autoverhuur locatie vind je direct in de luchthaven (LIL). Makkelijk als je met het vliegtuig reist, maar ook prima te bereiken met de auto of trein. Vanuit Lille of Parijs sta je zo bij onze locatie. Onze balie vind je op de tweede verdieping van de luchthaven en herken je aan de oranje kleur. Wil je de auto terugbrengen buiten onze openingstijden? Parkeer de auto op parkeerterrein PR en laat de sleutel achter in onze sleutelbox.

Ontdek Lille met je huurauto

Lille staat ook bekend als Parijs van het noorden. Het is een ontzettend mooie stad. Bezoek in het centrum zeker de kathedraal Notre-Dame de la Treille, de Citadel en de Port de Paris. Ga bij mooi weer ook zeker wandelen in het stadspark Mosaïc Le Jardin. Deze ligt net buiten het centrum en is goed bereikbaar met de auto. Een leuk familie uitje is de dierentuin van Lille. Ben je toe aan wat ontspanning? Rijd dan naar Eauzone Spa voor een dagje wellness.