airport generic 19
airport generic 10
AUTOVERHUUR

Lille Lesquin Luchthaven

Lille Lesquin Luchthaven

Lille Lesquin Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Route de l'Aéroport, 59810 Lesquin


Telefoon: +33-3-66480344

GDS-Code: LIL

Openingstijden

MA - VR:

07:30 - 22:15

ZA:

08:00 - 15:00

ZO:

15:00 - 22:30

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren op Rijsel Lesquin luchthaven

Komt u voor uw plezier of voor zaken naar Noord-Frankrijk en wilt u goedkoop een auto huren op Rijsel Lesquin luchthaven? Dan is het in uw voordeel om het aanbod van Sixt autoverhuur te raadplegen. Wij hebben voor u diverse auto's die alle minder dan zes maanden oud zijn, in gangbare en populaire voertuigcategorieën. U mag de categorie en eventuele extra opties zoals een radio, babyzitje of winterbanden uitkiezen. Als u thuis online uw boeking heeft gedaan, via onze website of onze gratis app voor smartphone en tablet, dan hebben wij uw auto helemaal voor u gereed als u op Rijsel Lesquin luchthaven (LIL) aankomt.

airport generic 19
Bekijk meer Bekijk minder
girl passenger mirror car

Een auto huren op Rijsel Lesquin luchthaven

Door een auto te huren op Rijsel Lesquin luchthaven gunt u uzelf de vrijheid om Rijsel, of Lille, zoals de plaatselijke bevolking hun stad noemt, te verkennen wanneer u dit wilt. U doet dat bovendien in het grootst mogelijke comfort. Waar u ook heen wilt en hoe laat u het ook wilt maken, u bent degene die uw activiteiten bepaalt. Rijsel Lesquin luchthaven ligt een kleine tien kilometer buiten het stadscentrum. Via de A1 of A23 bent u binnen enkele minuten in de stad.

guy driving car

Ontdek Rijsel en omgeving door een auto te huren

Lille is al sinds de vroege middeleeuwen een belangrijke stad en heeft een rijke historie die u overal kunt proeven. Een bezoek aan de beroemde Kathedraal Notre-Dame de la Treille is echt aan te raden, net zoals de Belfort van Rijsel, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ook de Eglise Saint Maurice uit de 15e Eeuw is zeer de moeite waard. Parkeert u uw huurauto aan de rand van de Place de la Nouvelle Aventure en geniet u van een van de grootste markten van Noord-Frankrijk. Wanneer mag Sixt autoverhuur u begroeten?

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.6 / 106   Beoordelingen

Kristel T.

Très bien reçu. Voiture conforme. Réservation internet bien prise en compte. Proposition d'assurance supplémentaire, sans obligation d'achat. Vendeur très agréable. Je réserve toujours dans cette agence lorsque je me rends à Lille

Pascal P.

Accueil très convivial et professionnel, voiture très propre, accès facile.

 

(Translated by Google)

Very friendly and professional welcome, very clean car, easy access.

Agence DNA E.

service et accueil au top , voiture magnifique . Je recommande vivement

 

(Translated by Google)

service and hospitality at the top, beautiful car. I highly recommend