airport generic 16
Autoverhuur
La Rochelle Luchthaven
information
Kaart

La Rochelle Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

La Rochelle Ile De Ré Aéroport, 17000 La Rochelle

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

09:00 - 16:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 16

Een auto huren op La Rochelle Luchthaven

Een autoverhuur op La Rochelle Luchthaven is gevonden bij Sixt Autoverhuur. Hier huurt u goedkoop een auto waarmee u La Rochelle en de omliggende omgeving gemakkelijk en snel kunt bezoeken. Wij hebben een huurauto die past bij uw wensen. Rijdt u het liefst in een stationwagen? Geen probleem, deze zitten in ons assortiment. Ook kunt u kiezen voor een SUV of een sportauto. Om zeker te weten dat u de door u gewenste auto kunt huren is het handig om van te voren via de website of de app te reserveren. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen om een auto voor een dag of langer te huren..

Meer
friends beach trip
Een auto huren bij La Rochelle Luchthaven

Het huren van een auto kan naast via de website ook telefonisch. Hiervoor belt u +33-5-79530009. Het huren van een auto is dan in een paar minuten geregeld. Om uw auto op te halen of terug te brengen komt u eenvoudig even bij ons langs. Ons verhuurstation is geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur. Om het gebruikersgemak nog verder te vergroten kunt u uw auto 24 per dag inleveren. Zo hoeft u geen rekening te houden met onze openingstijden en kunt u uw dag helemaal naar eigen inzicht besteden.

car mirror girl road coast
Met een auto van Sixt op pad bij La Rochelle

Of u de auto nu zakelijk of privé wilt gebruiken, in beide gevallen is een auto die gehuurd is bij ons heel handig. Zo kunt u de auto gebruiken om het aangrenzende eiland Saint-Martin-de-Ré te bezoeken. Ook voor een bezoek aan het zuidelijker gelegen Rochefort is deze manier van vervoer handig. Een auto van Sixt biedt u de ruimte en comfort die uw reis verdient!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 5.0 / 4   Beoordelingen

NADINE R.

Personnel navigant et non naviguant très professionnel à l'écoute des passagers quand il y a un souci avec une personne

Corinne S.

Service impeccable autant à la réception qu'à la restitution du véhicule. Personnel agréable et compétent