Bordeaux Luchthaven

Bordeaux Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Avenue René Cassin, 33700 Merignac

GDS-Code: BOD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:30

Vakanties:

07:00 - 23:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bordeaux Luchthaven

Wat maakt SIXT Bordeaux Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie bij de luchthaven:

Je vindt SIXT op Bordeaux Luchthaven (BOD).

24/7 inleveren: 

Je huurauto lever je in wanneer jou dat het beste uitkomt.

Goede service:

SIXT medewerkers staan hier voor je klaar en spreken Engels.

Luxe vloot:

De nieuwste modellen bij SIXT autoverhuur voor economy prijzen.

Auto huren op Bordeaux Luchthaven

Een auto huren op Bordeaux Luchthaven? Dan staat SIXT autoverhuur voor je klaar met Engelssprekende medewerkers ,een ruime vloot vol luxe modellen, in de nieuwste auto’s voor economy prijzen. Reserveren gaat snel en efficiënt. Een premium SUV met een comfortabele hogere wegligging, een sportieve convertible voor maximale vrijheid of een compacte elektrische auto. Heb je een passende auto voor je volgende trip gevonden, dan rust je hem verder uit met de bij te boeken extra’s. Zo helpt GPS onnodig omrijden voorkomen en zitten kleine passagiers veilig op de achterbank in hun eigen kinderzitje. 

Auto huren op Bordeaux Luchthaven

SIXT 's locatie op Bordeaux Luchthaven

De SIXT branch op Bordeaux Luchthaven vind je op de parkeerplaats, buiten het luchthaven gebouw, precies tegenover Hal B, gate ll. Om de huurauto terug te brengen volg je de aanwijzingen richting de aankomsthal, op de linker rijbaan die naar de Arrivals parkeerplaats gaat. Neem de ingang achter P1 parking met de huurauto parkeerplaatsen (locations de voitures). Ga rechtdoor totdat je de SIXT branch vind aan je rechterhand en laat je huurauto achter in een van de beschikbare SIXT parkeerplaatsen. Laat de sleutels achter in de sleutelbox die je vindt aan de rechterkant.

Ontdek Bordeaux Luchthaven met je huurauto

Place la Bourse, Quais de Bordeaux, La Grosse Cloche en dan natuurlijk de Bordeaux wijn. Naast alle historische architectuur, kerken en fonteinen, is de regio rondom Bordeaux is de juiste plek voor een wijntour. La Cité du Vin, Saint Emilion, Lascaux en de Dordogne Vallei, je kan hier met je SIXT huurauto letterlijk alle kanten op. Oesters eten in Arachon Bay of op en neer naar Parijs, door een auto te huren op Bordeaux Luchthaven rij je in alle luxe en comfort naar de beste bestemmingen. Je GPS wijst je de weg.