Corsica Figari Luchthaven

Corsica Figari Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Route de l'aeroport, 20114 Figari

GDS-Code: FSC

Openingstijden

MA - ZO:

07:30 - 23:30

Vakanties:

07:30 - 23:30

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Corsica Figari Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Corsica Figari zo speciaal?

Handige locatie:

Direct na aankomst op het vliegveld stap jij zo de auto in.

24/7 Service:

Dag en nacht staan Engelssprekende medewerkers voor je klaar.  

 

24-uurs teruggaveservice:

Lever de auto weer in wanneer het jou uitkomt.

Scherpgeprijsd:

Keuze uit een ruime vloot met luxe auto’s tegen lage prijzen.

Corsica Figari auto huren

Corsica is een prachtig eiland. Huur daarom bij aankomst op het vliegveld een auto bij Corsica Figari luchthaven autoverhuur en ervaar de mogelijkheid om niks van dit eiland te hoeven missen. Je vindt bij deze SIXT locatie verschillende auto’s, van sedans tot stationwagens of kies voor één van de luxere modellen en vertrek met de wind in je haar in een cabrio. Kies bij het huren één van de extra’s, zoals een navigatiesysteem, zodat jij in één keer de weg naar jouw favoriete bestemmingen vindt. Zin om van het landschap te genieten zonder op de weg te hoeven letten? Meld dan een extra bestuurder aan.

 

Corsica Figari auto huren

SIXT vestiging Corsica Figari luchthaven

Omdat de SIXT vestiging van autoverhuur Corsica Figari luchthaven vlakbij het vliegveld ligt, kun je de locatie eenvoudig vinden. Zodra je de terminal uitloopt, vind je het SIXT kantoor  slechts op 250 meter lopen in het autoverhuurgebied, tegenover de parkeerplaats P1. De oranje SIXT kleuren zijn niet te missen, waardoor jij zo één van onze medewerkers hebt gevonden. Bij teruggave van de auto, ga je naar dezelfde locatie als waar jij je auto ophaalt. Je kunt de auto 24 uur per dag inleveren, zodat jij tot de laatste minuut van jouw vrijheid kan genieten.

Ontdek Corsica Figari met jouw huurauto

Voor wie houdt van het Corsicaanse platteland, is in Figari op zijn plek. Wil je een dagje de hoogte opzoeken? Ten noorden van dit platteland vind je de Cagna, een 1200 meter hoge berg. Stap in je auto, trek je wandelschoenen aan en loop tijdens een uitdagende en mooi hike naar de top voor een prachtig uitzicht over het landschap met glooiende heuvels. Of trek er een dag met de auto op uit, langs alle mooie kleine strandjes aan de kust, zoals het adembenemende strand van Palombaggia met wit strand, blauw water en roze rotsen.