Pau Pyrénées Luchthaven

Pau Pyrénées Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Route de l'aéroport, 64230 Uzein

GDS-Code: PUF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 22:30

ZA:

09:45 - 13:00

16:45 - 22:30

ZO:

09:30 - 11:15

15:45 - 22:30

Vakanties:

08:00 - 22:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Pau Pyrénées Luchthaven

Wat maakt de Pau luchthaven vestiging zo speciaal?

Snel te bereiken:

De Pau luchthaven autoverhuur ligt net naast de luchthaven.

Je auto terugbrengen wanneer je wilt:

De branche is altijd open voor teruggave.

Uiterst modern aanbod:

Je auto is max. drie maanden oud en zo goed als nieuw.

Voor elke vakantie de perfecte wagen:

Wij hebben zeer veel verschillende wagens.

Pau Pyrénées luchthaven auto huren

Het wordt tijd dat meer mensen de mooie Franse stad Pau gaan ontdekken omwille van de prachtige sites zoals Église Saint-Joseph en Château de Pau. Wil je het meeste uit je vakantie halen? Gebruik dan de Pau Pyrénées luchthaven auto huren mogelijkheid om snel naar al die plekken te rijden. Bij ons bekom je een compacte auto waarmee je doorheen de smalste straatjes kunt rijden en een economy wagen om naar de afgelegen plekken te gaan. Wij hebben nog meer auto’s zoals sedan, bestelbus, cabrio, SUV en luxe & sportmodellen. Maak je huurauto volledig af met kinderstoelen, GPS en extra bestuurder.

 

Pau Pyrénées luchthaven auto huren

SIXT vestiging op de Pau luchthaven

Heb je gekozen voor de Pau Pyrénées luchthaven auto huren optie? Dan kun je vlug je huurauto afhalen dankzij de zeer praktische ligging van onze branche. Ben je geland in Pau? Verlaat de luchthaven (PUF) dan langs de Rte de l'Aéroport, blijf de weg volgen voor ongeveer 15 minuten en je stapt bij ons binnen. Tijdens die korte wandeling kun je zeer gemakkelijk je auto boeken via onze applicatie of telefoon, moest je dit nog niet gedaan hebben. Je huurvoertuig terugbrengen lukt al even snel. Het enige wat je moet doen is de auto te parkeren op de parking en dan gewoon je sleutels afgeven.

Ontdek Pau met je huurauto

Nu je in de gloednieuwe huurwagen gestapt bent, wordt het tijd om de uiterst diverse stad te verkennen. Ben je als architectuurliefhebber naar Pau afgezakt? Ga dan naar Eglise Saint Martin en Château de Pau. Deze gebouwen doen je met hun uniek karakter ongetwijfeld met verstomming slaan. Ben je een sportfanaat? Dan moet je zeker de Circuit Pau Arnos en Hippodrome de Pau bezoeken want daar hangt een zeer energieke sportsfeer. Als je de drukte van de stad even achterwege wilt laten, ga dan in het Forêt de Bastard en Acrobranches de la Forêt des Vert Tiges genieten van de rustgevende natuur.