airport generic 24
AUTOVERHUUR
Marseille Luchthaven
Marseille Luchthaven
information
Kaart

Marseille Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

BP 55 AP de Marseille, P 11, 13728 Marignane Cedex

Openingstijden

MA - VR:

07:30 - 24:00

ZA - ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Extra informatie
Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 24

Vlot een keurige auto huren nabij Marseille Airport (MRS)

Marseille is een klinkende naam en velen bezochten deze roemruchte Franse havenstad al voor privé- en zakelijke doeleinden. Tijdens uw bezoek kunt u vlakbij het vliegveld van de stad bij Sixt een goede huurauto voor zoveel dagen als nodig is huren. Een auto huren bij onze autoverhuur werkt plezierig en eenvoudig. Vakkundige medewerkers helpen u graag om u de beste auto in uw situatie te kunnen verhuren. U kunt bij ons op Marseille Airport 7 dagen per week terecht op onze locatie BP 55 AP, P 11, 13728 Marignane Cedex.

Meer
couple sunset landscape
Sixt autoverhuur voor zorgeloos vervoer vanaf Marseille Airport

Wij zijn een ervaren verhuurbedrijf dat er een eer in stelt om iedereen van dienst te kunnen zijn met de verhuur van een geschikte auto. U kunt bij ons in iedere klasse een auto huren en wij maken ons te allen tijde sterk voor zeer scherpe prijzen. Voor welk model u ook kiest, wij sturen u altijd de weg op met een huurauto die veilig, comfortabel en in uitmuntende technische conditie is. U rijdt het bruisende Marseille en uw andere bestemmingen beslist tegemoet op een zorgeloze en absoluut veilige manier.

girl driving car sunset
Op Marseille airport kunt u een auto huren voor alle doeleinden

Op onze locatie bij Marseille Airport staat een flink wagenpark klaar waaruit u een keuze kunt maken voor een goede auto die past bij uw behoeften. Zowel voor zakelijk gebruik als voor privé doeleinden zoals een vakantie, kunt u bij ons een fraaie auto huren. En ook wanneer u een bestelauto nodig heeft voor het vervoer van veel bagage of goederen, kunnen wij u voor korte of langere tijd precies de auto leveren die u nodig heeft voor efficiënt vervoer.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 110   Beoordelingen

Modi P.

Great, efficient and friendly service !!! We didn't have to spend time waiting to be served. Explanations were clear and very kind.Returning the car was swift (amazing !) No doubt we'll use your services again!!!

nicholas w.

Mycket snabbt och effektivt. Utmärkt bil. Smärtfri återlämning.

Matthieu L.

Véhicule très agréable et en parfait état. Service irréprochable