Marseille Luchthaven

Marseille Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

BP 55 AP de Marseille, P 11, 13728 Marignane Cedex

GDS-Code: MRS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - DO:

07:30 - 23:30

VR:

07:30 - 24:00

ZA - ZO:

07:30 - 23:30

Vakanties:

07:30 - 23:30

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Marseille Luchthaven

Wat maakt Marseille zo speciaal?

Goed gelegen locatie:

Vanaf de luchthaven van Marseille is de stad dichtbij.

Later betalen:

Betaal gerust achteraf en je kunt kosteloos annuleren.
 

Luxe auto’s:

De comfortabele auto’s zijn nieuw en altijd van A-kwaliteit.

 

 

Communicatie is Engels:

Medewerkers spreken Engels en zijn 24/7 bereikbaar.

Marseille luchthaven auto huren

De meest karakteristieke stad van Zuid-Frankrijk is Marseille. En daar is het super eenvoudig om een auto van SIXT te huren op de luchthaven van Marseille (MRS). De vloot van huurauto’s in Marseille is groot en je kunt er kiezen uit een comfortabele sedan of een fijne cabriolet, die goed bij het mooie weer past. Daar bovenop heb je bij SIXT altijd veel extra’s, zoals navigatie, veel soorten kinderstoelen of een chauffeur extra. Check vandaag alle opties en boek zo’n comfortabele huurauto van SIXT. De autoverhuur op de luchthaven van Marseille is altijd dichtbij. Goede reis alvast.

 

Marseille luchthaven auto huren

SIXT locatie op luchthaven van Marseille

De SIXT autoverhuur op de luchthaven van Marseille vind je bij de parking P3. Vandaaruit kun je via de D20 makkelijk en snel naar Marseille. De luchthaven geeft dit duidelijk aan bij aankomst. Het SIXT team staat dan al voor je klaar. Via de hoofdweg is Marseille met een half uur te bereiken. Of je nu privé of zakelijk gaat, een vakkundige medewerker helpt je graag op weg. En wanneer je reis erop zit kun je de huurauto eenvoudig op het SIXT terrein bij het vliegveld achterlaten, zeven dagen per week. Check ook onze app.

Ontdek Marseille met je huurauto

Marseille bevindt zich aan de kust van Zuid-Frankrijk. Er zijn dus volop stranden te vinden. Maar het aangename klimaat is ook juist geschikt voor het bezoeken van de stad en haar omgeving. Denk maar aan de beroemde oude haven bijvoorbeeld. Maar Marseille is meer dan een havenstad. Het heeft vele hoogtepunten, zoals de Notre dame de la Gare, Palais Longchamps en Cathedrale de la Major. Allemaal schitterende gebouwen, ideaal om te bezoeken. Of ga erop uit in je huurauto van SIXT naar Chateau d’if uit de film de graaf van Monte Christo. Zo maak je een echte betoverende reis in en om Marseille.