Mazda CX-5 huren

Mazda CX5 huren

Wanneer je van plan bent om een auto als de Mazda CX5 te huren, dan ben je verreweg het goedkoopst uit bij SIXT. SIXT is een gerenommeerd verhuurbedrijf dat een betrouwbare status heeft onder particuliere autobezitters en ook op de zakelijke markt uitstekend staat aangeschreven. Niet alleen de lage verhuurprijzen van de Mazda CX5 zorgen ervoor dat klanten de weg naar onze vestigingen weten te vinden, ook door de mogelijkheid om je huurauto te laten uitrusten met accessoires en extra's kiezen veel mensen voor SIXT. Als je een Mazda CX5 huurt bij SIXT, dan krijg je voor een klein extra bedrag dus een auto mee die aan al jouw wensen voldoet.

Mazda CX-5 huren
of vergelijkbaar (IFMR)
mazda cx5 5d rot 2018
5 Stoelen 5 Deurs Handgeschakeld Benzine Airconditioning 1 Tassen

Onderweg met de Mazda CX5: zuinige en robuuste SUV

De Mazda CX5 is een SUV met een aantal opvallende kenmerken. Zo biedt hij vergeleken met andere voertuigen in zijn klasse de meeste beenruimte achterin, terwijl het model juist compacter is dan soortgelijke SUV's. Naast gebruikersgemak en comfort is bij de ontwikkeling van de Mazda CX5 ook gedacht aan het milieu en indirect de portemonnee. Het brandstofverbruik ligt namelijk op 1 op 16,7 kilometer bij de benzineversie en 1 op 21,7 bij de dieselvariant. Uiteindelijk is dit natuurlijk mede afhankelijk van hoe zwaar de huurauto beladen is en hoe de weersomstandigheden en de toestand van het wegdek zijn, maar een Mazda CX5 huren zorgt zonder meer voor een aantrekkelijke brandstofbesparing.

Mazda CX-5 huren kan soms nog goedkoper

Op gezette tijden heeft SIXT aanbiedingen voor bijvoorbeeld de Mazda CX-5, zodat het mogelijk is om deze auto te huren voor een nog lager totaalbedrag. Afgezien van onze nieuwsbrief en de informatie die onze verhuurlocaties verstrekken, kan je op de SIXT-website zien wanneer en in welke landen speciale Mazda CX-5 aanbiedingen gelden. Wanneer je een vakantie plant en ter plekke een auto wilt huren, kan je op deze manier de kosten dus nog meer drukken. Als je een Mazda CX-5 wilt huren, zou het overigens zo kunnen zijn dat deze op het door jou gewenste tijdstip niet voorradig is. SIXT geeft je dan een gelijkwaardig model uit dezelfde klasse mee.