Volkswagen huren
Nu bij SIXT

Volkswagen huren

Bij de autoverhuur van SIXT kun je betaalbaar en erg eenvoudig een nette VW huren. Een Volkswagen staat natuurlijk sowieso bekend als een uitermate degelijke en betrouwbare auto. In ons wagenpark hebben we meerdere Volkswagen modellen voor je klaar staan in alle prijsklassen. Je kunt kiezen voor een kleine Volkswagen die prima voldoet als stadsauto waarmee je handig kunt parkeren, of voor een VW gezinsauto die geschikt is voor bijvoorbeeld een zorgeloze vakantie in binnen- of buitenland. En voor meer zakelijke doeleinden hebben wij ook de wat grotere en luxueuze Volkswagen modellen voor je in ons bestand opgenomen. Je kunt op één van onze locaties zelf zien hoe goed al onze auto's en dus ook de Volkswagen modellen onderhouden zijn.

Let op: we kunnen nooit een bepaald model garanderen. Je kunt alleen per voertuigcategorie reserveren. Wij zullen altijd ons best doen om het voertuig van jouw keuze te vinden, maar wanneer deze niet beschikbaar is behouden wij ons het recht voor om een ander merk en model uit dezelfde categorie aan te bieden.

Een VW huren bij SIXT werkt snel en overzichtelijk!

Wanneer je besloten hebt om bij ons een Volkswagen te huren, zul je aangenaam verrast zijn over de snelle en vakkundige wijze waarop de medewerkers van onze autoverhuur je van dienst zijn. Het huren van een auto is bij ons in een oogwenk en zonder overbodige poespas geregeld zodat je snel de weg op kunt met een veilige, comfortabele en representatieve VW naar keuze. De afspraken die wij maken ten aanzien van het huren van de auto leggen wij keurig voor je vast in een helder huurcontract dat niets te raden over laat.

Om een fraaie Volkswagen te huren ga je vanzelfsprekend naar SIXT!

Als je een echte Volkswagen liefhebber bent, ga je vanzelfsprekend naar de autoverhuur van SIXT om een VW te huren die technisch en optisch in nieuwstaat verkeerd. Je vindt ons op één van onze locaties in uw directe omgeving zoals je die kunt vinden op onze website. Daar hebben wij een uitgebreid wagenpark waarin je veel verschillende personenauto's in het hoge en lage segment terugvindt, naast ook een aantal zeer praktische bedrijfswagens zoals onder andere handige bestelbussen, vrachtwagens, verhuiswagens en speciaal personenvervoer. SIXT is een allround professioneel verhuurbedrijf waar je ook je favoriete Volkswagen kunt huren tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden!