Volvo huren

Volvo Logo

Wilt u een Volvo huren?

Wanneer je graag een Volvo als huurauto wilt, dan ben je bij Sixt autoverhuur aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan Volvo's in onze collectie. Het Zweedse automerk staat voor degelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit, net zoals Sixt autoverhuur. Al sinds 1912 kun je bij ons een auto huren met een uitstekende service en aantrekkelijke huurvoorwaarden. Ook aan de huurauto zelf stellen wij hoge eisen en de Volvo kan hier zonder problemen aan voldoen. Wanneer je kiest voor een Volvo huren, weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit en comfort.

 

Let op: we kunnen nooit een bepaald model garanderen. U kunt alleen per voertuigcategorie reserveren. Wij zullen altijd ons best doen om het voertuig van uw keuze te vinden, maar wanneer deze niet beschikbaar is behouden wij ons het recht voor om een ander merk en model uit dezelfde categorie aan te bieden.

 

 

Volvo V40

Volvo V40 huren

Informatie over de Volvo V40

Volvo V60

Volvo V60 huren

Informatie over de Volvo V60

Momenteel niet beschikbaar

Volvo V70

Volvo V70 huren

Informatie over de Volvo V70

Momenteel niet beschikbaar

Volvo S60

Volvo S60 huren

Informatie over de Volvo S60

Momenteel niet beschikbaar

Volvo S90

Volvo S90 huren

Informatie over de Volvo S90

Volvo XC60

Volvo XC60 huren

Informatie over de Volvo XC60

Volvo XC90

Volvo XC90 huren

Informatie over de Volvo XC90

Welke voordelen heeft een Volvo?

Een Volvo heeft verschillende unieke kenmerken: een goede wegligging, een gunstig brandstofverbruik, een luxe uitrusting en vaak een ergonomisch dashboard. Daarbij is het merk zeer betrouwbaar. Het is dus een fijne auto om te huren voor verschillende doeleinden. Met het gezin er op uit, voor de zakelijke rijder of voor de vakantieganger met zijn bagage, het kan allemaal. Bij Sixt kun je verschillende modellen huren, mocht er geen Volvo meer beschikbaar zijn, dan weet je zeker dat je bij ons een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse krijgt.

 

Wereldwijd een auto huren

Een Volvo huren kan in Nederland, maar ook in het buitenland. Op de website kun je op een eenvoudige manier bij de verschillende verhuurstations kiezen voor een Volvo huren. Onze ervaren en klantvriendelijke medewerkers staan klaar voor je vragen en support. Op de website hebben wij ook regelmatig aanbiedingen, waardoor je tegen de laagste prijs een auto kunt huren, een Volvo of een auto van een ander merk. Voor bedrijven zijn er speciale huurcontracten. Neem eens een kijkje bij de verschillende Volvo modellen, misschien voldoet deze auto precies aan je wensen.

 

Wij kunnen niet garanderen dat je een Volvo huurauto zal ontvangen, maar je zult een vervangend model uit dezelfde categorie ontvangen.

 

Andere Volvo modellen van Sixt

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren