Home >>  

Smart huren

smart huren

Een Smart huren bij Sixt: eenvoudig en efficiënt

Een Smart huren bij Sixt is de ideale oplossing in de stad. Je bereikt snel en eenvoudig de plaats van bestemming. Voor de smart fortwo cabrio, die plaats biedt aan twee mensen, is het door zijn formaat makkelijk een parkeerplek te vinden. Onze autoverhuur maakt het je graag makkelijk. Reserveren kan snel en eenvoudig via ons callcenter, maar ook via de app voor iPhone, Blackberry of Android-toestellen. Na reservering zetten wij de auto vast voor je klaar, zodat je snel en eenvoudig uw auto kan afhalen.

 

Let op: we kunnen nooit een bepaald model garanderen. U kunt alleen per voertuigcategorie reserveren. Wij zullen altijd ons best doen om het voertuig van uw keuze te vinden, maar wanneer deze niet beschikbaar is behouden wij ons het recht voor om een ander merk en model uit dezelfde categorie aan te bieden.

 

 

smart forfour

Smart ForFour huren

Informatie over de smart forfour

smart fortwo Cabrio

Smart ForTwo Cabrio huren

Informatie over the Fortwo Cabrio

smart fortwo

Smart ForTwo huren

Informatie over de smart fortwo

Een Smart huren bij Sixt door het hele land

Door kleine straatjes en over drukke verkeerspleinen komt de wendbaarheid en snelle accelleratie van de Smart goed van pas. Doordat hij overdwars in parkeerstroken past, heeft hij maar de helft van een parkeerplaats nodig. Een groot voordeel in iedere stad. De Smart is een hippe stadswagen waarvan je, bij mooi weer, het dak kunt openen en kunt cruisen door de zomerse stad! Toch is de Smart een meer dan volwaardige auto waarmee je ook heel geschikt langere afstanden kunt afleggen en waarmee je net zo hard kunt rijden als met een grote auto. In Nederland vind je vestigingen van onze autoverhuur in vrijwel alle grote en middelgrote steden. In Amsterdam heeft Sixt maar liefst 6 vestigingen. Zo is er altijd een vestiging op de plaats waar je een auto wilt huren.

 

Uw betrouwbare partner in autoverhuur

Onze auto's zijn maximaal een half jaar oud. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een veilige auto met weinig kilometers op de teller. Met vestigingen over de hele wereld is Sixt een betrouwbare partner in de autoverhuur. Bij de meeste vestigingen is het mogelijk om de auto na reservering ook buiten openingstijden op te halen en terug te brengen. Een Smart huren zorgt dus voor optimale vrijheid. Bestelwagens, representatieve zakenauto's, degelijke middenklassers of juist een eenvoudig model: ons ruime assortiment biedt voor iedere behoefte het juiste model. De vriendelijke medewerkers van onze autoverhuur denken graag met je mee en zijn altijd bereikbaar voor service en het beantwoorden van vragen.

 

Wij kunnen helaas niet garanderen dat je daadwerkelijk een Smart zult ontvangen. Als de Smart niet beschikbaar is, zullen we je altijd een voertuig uit dezelfde klasse meegeven, zodat je er nooit op achteruit gaat.

 

Andere Smart modellen van Sixt

Smart huurauto

Smart

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren