Smart huren
NU BIJ SIXT

Smart huren

Een Smart huren bij SIXT is de ideale oplossing in de stad. Je bereikt snel en eenvoudig de plaats van bestemming. Voor de smart fortwo cabrio, die plaats biedt aan twee mensen, is het door zijn formaat makkelijk een parkeerplek te vinden. Onze autoverhuur maakt het je graag makkelijk. Reserveren kan snel en eenvoudig via ons callcenter, maar ook via de app voor iPhone, Blackberry of Android-toestellen. Na reservering zetten wij de auto vast voor je klaar, zodat je snel en eenvoudig je auto kan afhalen.

Een Smart huren bij SIXT door het hele land

Door kleine straatjes en over drukke verkeerspleinen komt de wendbaarheid en snelle accelleratie van de Smart goed van pas. Doordat hij overdwars in parkeerstroken past, heeft hij maar de helft van een parkeerplaats nodig. Een groot voordeel in iedere stad. De Smart is een hippe stadswagen waarvan je, bij mooi weer, het dak kunt openen en kunt cruisen door de zomerse stad! Toch is de Smart een meer dan volwaardige auto waarmee je ook heel geschikt langere afstanden kunt afleggen en waarmee je net zo hard kunt rijden als met een grote auto. In Nederland vind je vestigingen van onze autoverhuur in vrijwel alle grote en middelgrote steden. In Amsterdam heeft SIXT maar liefst 6 vestigingen. Zo is er altijd een vestiging op de plaats waar je een auto wilt huren.

Jouw betrouwbare partner in autoverhuur

Onze auto's zijn maximaal een half jaar oud. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een veilige auto met weinig kilometers op de teller. Met vestigingen over de hele wereld is Sixt een betrouwbare partner in de autoverhuur. Bij de meeste vestigingen is het mogelijk om de auto na reservering ook buiten openingstijden op te halen en terug te brengen. Een Smart huren zorgt dus voor optimale vrijheid. Bestelwagens, representatieve zakenauto's, degelijke middenklassers of juist een eenvoudig model: ons ruime assortiment biedt voor iedere behoefte het juiste model. De vriendelijke medewerkers van onze autoverhuur denken graag met je mee en zijn altijd bereikbaar voor service en het beantwoorden van vragen.