Mazda 3 huren

Mazda 3 huren

Je kunt bij SIXT nu ook terecht om een Mazda 3 te huren. Zoek je een voordelige huurauto? Wil je veel waar voor je geld? Dan is de Mazda 3 een goede keuze. Zowel voor vakantie en uitstapjes als voor zakelijke reizen is de Mazda 3 heel geschikt. Kies je voor deze sportieve en stijlvolle auto? Daar zul je geen spijt van krijgen. Het merk Mazda levert een constante kwaliteit van betrouwbare auto's, met een zeer hoog niveau van functies en opties. In zijn klasse is de Mazda 3 dan ook een van de meest complete auto's. Daarom is deze auto zowel voor eigenaren als voor de tijdelijke huurders bijzonder aantrekkelijk. De Mazda 3 is er voor jou in de hatchback en sedan versie.

Een auto huren regel je snel en makkelijk bij SIXT. SIXT kan niet altijd de beschikbaarheid van een Mazda 3 garanderen, maar zorgt ervoor dat je in ieder geval een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse krijgt.

Mazda 3 huren
of vergelijkbaar
mazda 3 4d rot 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen

Boek een premium sedan of vergelijkbaar

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare premium sedans, zoals de Mercedes-Benz CLA etc.

Mazda 3 huren: rijden is genieten

Sportief rijden in stijl? Dan kies je voor de Mazda 3. Mazda loopt voorop in de ontwikkeling van krachtige motoren die toch zuinig zijn, door de nieuwe Skyactiv Technology. Ondanks dat de auto een sportieve rijder alle ruimte geeft, is het brandstofverbruik laag en ook de CO2 uitstoot is verminderd. Ook het design mag er zijn. Vlotte lijnen geven de Mazda 3 een stoere maar vooral ook stijlvolle uitstraling. Mazda noemt dit design KODO - Soul of motion, geïnspireerd door de natuur.

Het doel van de Japanse autofabrikant was om in deze auto de balans te vinden tussen prestatie, efficiency en design. Lovende recensies geven aan dat men hier goed in geslaagd is. Ook de praktische aspecten zoals beenruimte en bagageruimte zijn dik in orde voor deze middenklasser. Een Mazda 3 huren betekent vooral ook genieten: van de goede wegligging, de krachtige motor en de zeer complete uitrusting.