Land Rover huren
Nu bij SIXT

Ervaar de Land Rover

Ben je geïnteresseerd om een Landrover te huren voor je familievakantie of je volgende business trip? Waar je ook heen gaat, je wilt een volkomen betrouwbare auto die je niet alleen luxe geeft, maar vooral een probleemloze rijervaring. Misschien wil je op jouw bestemming wel buiten de geëigende paden rijden en de streek echt ontdekken. Huur een auto die ook deze paden met gemak aankan. Het bekende merk Land Rover biedt je een aantal grote en minder grote SUV's en wij geven je bovendien uitsluitend exemplaren van minder dan een half jaar oud.

Let op: we kunnen nooit een bepaald model garanderen. Je kunt alleen per voertuigcategorie reserveren. Wij zullen altijd ons best doen om het voertuig van jouw keuze te vinden, maar wanneer deze niet beschikbaar is behouden wij ons het recht voor om een ander merk en model uit dezelfde categorie aan te bieden.

Waarom een Land Rover huren?

De Land Rover is met de beroemde Willy's Jeep uit de Verenigde Staten een van de oudste terreinwagens ter wereld. De eerste Land Rover kwam op de markt in 1948 en het merk is blijvend populair. Zowel mensen uit de agrarische sector, militairen als inwoners van steden die graag de vrije natuur intrekken, ontdekten al snel de voordelen van deze multifunctionele wagens die altijd betrouwbaar zijn, veel vermogen hebben en bijzonder ruim zijn gebouwd.

Andere Land Rover modellen van Sixt

5 Passagiers

4 Deurs

Automatisch

Benzine

Airconditioning

2 Tassen

5 Passagiers

4 Deurs

Automatisch

Benzine

Airconditioning

2 Tassen

Voordelen van een Land Rover huren bij SIXT

Wil je het huren van een Land Rover bij SIXT nog voordeliger maken dan het al is? Let dan goed op onze speciale acties en maak je slim gebruik van vroegboekkortingen. Mocht het zo zijn dat jouw Land Rover tijdelijk niet beschikbaar is, dan garanderen wij je een vergelijkbare huurauto uit dezelfde voertuigcategorie. Kom je binnenkort langs op een van onze vestigingen?