Ford huren
Nu bij SIXT

Ford huren

Snel van A naar B reizen is vandaag de dag vanzelfsprekend voor ons. In het begin van de vorige eeuw was dit echter nog niet voor iedereen vanzelfsprekend omdat alleen de rijksten zich een auto konden permitteren. Visionair Henry Ford heeft in 1913 de lopende band voor zijn auto's geïntroduceerd en daarvoor de auto voor de gewone man beschikbaar gemaakt. Modellen van Ford zoals de Mustang, T-Ford en Thunderbird zijn internationaal bekend en hebben het merk gemaakt tot wat het vandaag de dag is.

Met een luxe Ford op pad

Als een van de meest winstgevende bedrijven ter wereld is Ford zijn wortels niet vergeten en is het de afgelopen 100 jaar een familiebedrijf gebleven. Door voertuigen te produceren die betrouwbaar, duurzaam en goed presterend zijn, zijn ze in staat om aan de top te blijven. Ze bieden een scala aan voertuigen voor allerlei soorten bestuurders en voegen altijd nieuwe eigentijdse designkenmerken en technologieën toe aan hun modellen. Met een Ford luxe autohuur uit de SIXT vloot gaat het niet alleen om het bereiken van de bestemming, maar ook om het genieten van de rit.

Ford modellen bij SIXT

5 Passagiers

5 Deurs

Handgeschakeld

Airconditioning

2 Tassen

2 Koffers

5 Passagiers

4 Deurs

Automatisch

Benzine

Airconditioning

1 Tassen

5 Passagiers

4 Deurs

Automatisch

Benzine

Airconditioning

1 Tassen

7 Passagiers

5 Deurs

Handgeschakeld

Benzine

Airconditioning

2 Tassen

Een Ford huren bij SIXT

Met SIXT luxe auto's hoef je alleen maar het perfecte model te kiezen en wij doen de rest. Houd er echter rekening mee dat SIXT de beschikbaarheid van een Ford huurauto niet kan garanderen. Bij gebrek aan beschikbaarheid wordt een gelijkwaardige huurauto uit dezelfde categorie verhuurd.