Ford huren

Ford huren

Snel van a naar b reizen is vandaag de dag vanzelfsprekend voor ons. In het begin van de vorige eeuw was dit echter nog niet voor iedereen vanzelfsprekend omdat alleen de rijksten zich een auto konden permitteren. Visionair Henry Ford heeft in 1913 de lopende band voor zijn auto's geïntroduceerd en daarvoor de auto voor de gewone man beschikbaar gemaakt. Modellen van Ford zoals de Mustang, T-Ford en Thunderbird zijn internationaal bekend en hebben het merk gemaakt tot wat het vandaag de dag is.

Ford C-Max

Ford C-Max huren

Informatie over de C-Max

Momenteel niet beschikbaar

Ford Fiesta

Ford Fiesta huurauto

Informatie over de Fiesta

Ford Focus

Ford Focus huren

Informatie over de Focus

Ford Galaxy

Ford Galaxy huren

Informatie over de Galaxy

Ford Transit

Ford Transit huren

Informatie over de Transit

Overal goed onderweg door een moderne Ford te huren

Sinds de oprichting van de Ford Motor Company in 1903 in Michigan, heeft het merk steeds bewezen tot één van de beste automobielproducenten ter wereld te behoren. In ons aanbod treft u dan ook veel tot de verbeelding sprekende modellen aan. Iedere Ford uit onze voertuigvloot is perfect onderhouden en nooit ouder dan een half jaar. Zo rijdt u bij ons rond in een Ford die voldoet aan alle moderne wensen en eisen ten aanzien van comfort en veiligheid. Door bij Sixt een Ford te huren bent u altijd verzekerd van perfecte huurauto voor een zeer scherpe prijs!

 

Een Ford huren voor onbezorgd reisgemak!

Wij hebben van het merk Ford onder meer praktische stadsauto's beschikbaar, ruime gezinsauto's of een handig busje. Zo kunt u bij ons altijd precies die auto vinden die past bij al uw persoonlijke wensen. Weet u niet precies wat u wilt? Onze medewerkers helpen u graag vrijblijvend bij het beslissen van welke huurauto voor u het beste is. Bij de door u gehuurde Ford kunt u bij ons diverse handige extra's huren zoals een kinderzitje of navigatie. U kunt de auto eenvoudig boeken via onze website, de mobiele app, of rechtstreeks op één van onze vestigingen in het land van uw voorkeur!

Andere Ford modellen van Sixt

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren