Skoda huren

Skoda huren

Een Skoda huren betekent genieten van vormgeving en techniek

Besluit je om bij Sixt autoverhuur een Skoda te huren, dan kies je voor de uitstraling van een prachtig model en de betrouwbaarheid van bewezen techniek. Op veel van onze autoverhuur locaties staat een aantrekkelijke Skoda voor je klaar. Bij Sixt vind je Skoda modellen als de Fabia en Octavia. Stuk voor stuk zeer gebruiksvriendelijke auto's met veel comfort en goed geïntegreerde techniek aan boord.

 

 

Skoda Fabia

Skoda Fabia huren

Informatie over de Skoda Fabia

momenteel niet beschikbaar

Skoda Octavia

Skoda Octavia huren

Informatie over de Skoda Octavia

Momenteel niet beschikbaar

Een auto huren met een eersteklas betrouwbaarheid

Skoda is een trotse telt uit het Volkswagen-Audi (VAG) concern. Het kwaliteitsniveau ligt hoog en de modellering van de auto's is uiterst verfijnd. Het VAG concern past veel van zijn technieken toe in alle merken die behoren tot de groep. Zo is de betrouwbaarheid van elke Skoda, Volkswagen, Audi en ook Seat op eenzelfde wijze gegarandeerd. Naast betrouwbaarheid van deze huurauto, staat een Skoda huren ook voor genieten met veel plezier. Geniet van de representativiteit van een Skoda bij een zakelijk bezoek en van de ruimte voor het hele gezin bij gebruik van deze huurauto tijdens uw vakantie.

 

Trots rondrijden in het nieuwste model

Tevreden neem je plaats achter het stuur van de Skoda. Een auto huren bij Sixt is altijd een plezierige aangelegenheid. De medewerkers op onze verhuurlocatie wijzen je de weg en je bent verzekerd van een voordelige prijs. Met de bagage achterin rijd je met de nieuwe Skoda door de stad of kies je direct voor een stuk schitterende natuur. Mogelijk bent u op weg naar een zakelijke afspraak en mijmer je nog even over de rust in deze auto terwijl je ontspannen wegzakt achter het stuur. Misschien bent je op vakantie met het gezin, dan is een Skoda huren ideaal om de kinderen te helpen aan een zee van ruimte op de achterbank. Waarschijnlijk stop je met de Skoda na verloop van tijd bij een gezellig restaurant met terras. Trots parkeer je de auto goed in het zicht en stap je samen uit. De vakantie is nu echt begonnen!

 

Andere Skoda modellen van Sixt

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren