Skoda huren
Nu bij SIXT

Een Skoda huren betekent genieten van vormgeving en techniek

Besluit je om bij SIXT een Skoda te huren, dan kies je voor de uitstraling van een prachtig model en de betrouwbaarheid van bewezen techniek. Op veel van onze autoverhuur locaties staat een aantrekkelijke Skoda voor je klaar. Bij SIXT vind je Skoda modellen als de Fabia en Octavia. Stuk voor stuk zeer gebruiksvriendelijke auto's met veel comfort en goed geïntegreerde techniek aan boord.

Geniet van Skoda's topprestaties

SIXT neemt graag Skoda-auto's op in ons wagenpark. Let op: SIXT rent a car kan je geen Skoda verhuur garanderen, maar je kunt wel een gelijkwaardig voertuig krijgen in dezelfde gekozen autoverhuurcategorie. Dit betrouwbare, stijlvolle en praktische model wordt in veel van onze filialen in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd aangeboden, zie hieronder voor een lijst van onze Skoda-modellen die je kunt huren.

[Translate to .nl nl_NL:] [Translate to .co.uk en_GB:] Alquiler de Skoda
[Translate to .nl nl_NL:] [Translate to .co.uk en_GB:] Alquiler de Skoda
[Translate to .nl nl_NL:] [Translate to .co.uk en_GB:] Alquiler de Skoda

Skoda modellen bij SIXT

5 Passagiers

5 Deurs

Handgeschakeld

Benzine

Airconditioning

2 Tassen

Skoda diensten bij SIXT

Met SIXT Luxury Hire Cars hoef je alleen maar het perfecte model te selecteren en wij doen de rest. Houd er echter rekening mee dat SIXT de beschikbaarheid van een Skoda-auto niet kan garanderen. In het geval van een gebrek aan beschikbaarheid, zal een gelijkwaardige autoverhuur van dezelfde categorie worden verstrekt.