hero Front 20Stra C3 9Fe
Renault huren
Nu bij SIXT

Een Renault huren is voordelig en eenvoudig

Een Renault huren kan voor allerlei gelegenheden bij SIXT. Voor een sympathieke prijs kun je een Renault naar wens bij ons huren. Wanneer je een auto bij ons gaat huren, dan krijg je een gloednieuwe Renault zodat je met comfort en stijl kunt reizen. Je kunt kiezen uit een scala van de nieuwste modellen en elke auto wordt netjes aangeleverd.

Een Renault huren bij SIXT

Bij SIXT zijn we verheugd om de Renault Captur aan te bieden als onderdeel van onze uitgebreide autoverhuurvloot. Deze crossover is een geweldige stadsauto en brengt je van A naar B in het hoogtepunt van de stijl met zijn opvallende uiterlijk. Huur een Renault met SIXT en je kunt het plezier van het rijden met een Renault zelf ervaren. Met SIXT vestigingen in meer dan 100 landen over de hele wereld, kan het regelen van je Renault-autohuur niet makkelijker zijn!

RENAULT MODELLEN BIJ SIXT

4 Passagiers

3 Deurs

Handgeschakeld

Airconditioning

1 Tassen

2 Koffers

5 Passagiers

5 Deurs

Handgeschakeld

Airconditioning

1 Tassen

1 Koffers

7 Passagiers

5 Deurs

Handgeschakeld

Airconditioning

2 Tassen

1 Koffers

Ruime keuze aan Renault bij SIXT

Of je nu op zoek bent naar een 9-persoons minibus (Renault Trafic) of naar een utility verhuur (Master, Trafic, Kangoo), wij hebben altijd het Renault voertuig dat je zoekt, of een alternatief dat minstens zo geldig is. Om ons "Renault rental" aanbod te raadplegen, kan niets eenvoudiger zijn. Start een gesimuleerde offerte op onze site zonder verdere vertraging. Naast het ontdekken van de beschikbare keuze, kun je ook zelf de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van SIXT zien, voor je Renault-voertuighuur in Nederland of in het buitenland.