Jaguar huren

Jaguar huren

Een Jaguar rijden betekent vrijheid en onafhankelijkheid ervaren, een uitzonderlijk motorgeluid horen en genieten van de beste en nieuwste techniek. Een Jaguar is niet zomaar een auto, het is een manier van leven. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1922 streeft het merk elke dag nog het motto "goed genoeg is nooit goed genoeg" na en dat blijkt onder meer uit de kwaliteit en hoogstmogelijke eisen die Jaguar aan de auto's stelt. Dit doen ze onder meer door uitgebreide tests en controles uit te voeren op elk los onderdeel en functie van de auto. Een luxe interieur, elegant en sportief design alsook een ultiem rijcomfort zijn wat de auto's van Jaguar kenmerken.

 

Let op: we kunnen nooit een bepaald model garanderen. U kunt alleen per voertuigcategorie reserveren. Wij zullen altijd ons best doen om het voertuig van uw keuze te vinden, maar wanneer deze niet beschikbaar is behouden wij ons het recht voor om een ander merk en model uit dezelfde categorie aan te bieden.

 

 

Jaguar XE

Jaguar XE huren

Informatie over de XE

Jaguar XF

Jaguar XF huren

Informatie over de XF

Jaguar XJ

Jaguar XJ huren

Informatie over de XJ

Jaguar E-Pace

Jaguar E-Pace huren

Informatie over de E-Pace

Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace huren

Informatie over de F-Pace

Momenteel niet beschikbaar

Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace huren

Informatie over de I-Pace

Jaguar, een merk met veel geschiedenis

Het bedrijf wat wij vandaag de dag kennen als Jaguar, werd in 1922 opgericht door William Lyons onder de naam ""Swallow Sidecars". In het begin werden zijspannen voor motorfietsen ontwikkeld, later werden in samenwerking met het bedrijf Standard voor toendertijd zeer snelle en krachtige auto's gebouwd.

Jaguar zoals we het vandaag de dag kennen

Het merk onder de naam Jaguar is in 1945 tot stand gekomen, nadat men besloot de oude merknamen achterwege te laten. In de daaropvolgende decennia heeft Jaguar steeds meer zijn imago als luxe en sportieve auto opgebouwd. Met een gemoderniseerd design en degelijke concepten is het merk in meerdere topklasses vertegenwoordigd.

Andere Jaguar modellen van Sixt

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren