Kia huren

Kia huren

Ook een Kia huren behoort tot de mogelijkheden bij Sixt. Dit Zuid-Koreaanse automerk is in 1944 opgericht en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor onder meer de betrouwbaarheid van de auto's. U heeft bij ons keuze uit veel modellen Kia, waaronder bijvoorbeeld de Sportage, Picanto en de Ceed. We zijn er dan ook trots op dat we ook Kia in onze vloot hebben vertegenwoordigd.

 

 

 

Kia Picanto

Kia Picanto huren

Informatie over de Picanto

Kia Rio

Kia Rio huren

Informatie over de Rio

Kia Ceed

Kia Cee'd huren

Informatie over de Ceed

Kia Sportage

Kia Sportage huren

Informatie over de Sportage

Kia Niro

Kia Niro huurauto

Informatie over de Niro

Kia, de betrouwbare Koreaan

Bij Sixt vindt u diverse modellen van Kia in onze vloot. Wij hebben een betrouwbare Koreaan voor u klaarstaan indien u dat wilt. Wilt u een compacte doch sportieve Picanto, een Kia Rio of een ruime Sportage, bij ons bent u aan het juiste adres. U kunt onze autoverhuur vinden in heel Nederland. Zo zitten wij onder meer in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Eindhoven. Daarnaast kunt u ons ook vinden in onder meer Leiderdorp, Groningen of Hilversum. Bent u benieuwd waar wij bij u in de buurt zitten? Onze locatiepagina kunt u gebruiken om te zien waar de dichtsbijzijnde vestiging voor u gevestigd is. 

 

Gemakkelijk een Kia huren met Sixt autoverhuur!

Door meer dan honderd jaar ervaring in de autoverhuurbranche weten wij precies wat u als klant wilt. Een uitstekende service en gemak voor u als klant zijn precies waar wij naar streven. U kunt onze site raadplegen voor veel informatie, zoals bijvoorbeeld wat voor auto u wilt: het model, de transmissie, de autocategorie en dergelijken zijn bij ons allemaal te vinden. U zult bij ons alleen kwaliteitsauto's aantreffen, het is dan ook niet voor niets dat al onze auto's nog van zeer recente datum zijn. En u vraagt zich waarschijnlijk af hoeveel deze uitstekende voorwaarden kosten? Sixt bewijst u dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, integendeel, u zult zien dat wij auto's verhuren tegen goedkope prijzen.

 

Andere Kia modellen van Sixt