Kia huren
Nu bij SIXT

Kia huren

Ook een Kia huren behoort tot de mogelijkheden bij SIXT. Dit Zuid-Koreaanse automerk is in 1944 opgericht en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor onder meer de betrouwbaarheid van de auto's. Je hebt bij ons keuze uit veel modellen Kia, waaronder bijvoorbeeld de Sportage, Picanto en de Ceed. We zijn er dan ook trots op dat we ook Kia in onze vloot hebben vertegenwoordigd.

Een KIA voor iedere gelegenheid

Of het nu gaat om een familievakantie of een roadtrip met vrienden, je kunt met vertrouwen rijden in de wetenschap dat je achter het stuur van een bekwame auto zit. KIA-voertuigen worden gerespecteerd om hun topkwaliteit en mogelijkheden. Veiligheid is een andere opvallende kwaliteit van een KIA huurauto, waardoor het de perfecte keuze is voor mensen die extra gemoedsrust willen tijdens het rijden.

KIA modellen bij SIXT

5 Passagiers

5 Deurs

Handgeschakeld

Benzine

Airconditioning

2 Tassen

5 Passagiers

4 Deurs

Automatisch

Benzine

Airconditioning

1 Tassen

5 Passagiers

4 Deurs

Automatisch

Benzine

Airconditioning

1 Tassen

4 Passagiers

5 Deurs

Handgeschakeld

Benzine

Airconditioning

1 Tassen

4 Passagiers

5 Deurs

Automatisch

Benzine

Airconditioning

1 Tassen

KIA: de sleutel tot succes

KIA is vanaf het begin als fabrikant van fietsonderdelen één van de topmerken ter wereld geworden. Deze Zuid-Koreaanse autofabrikanten zijn enorm aanwezig in de Verenigde Staten met een grote assemblagefabriek in Georgia. Onder het motto 'The Power to Surprise' bouwt KIA ook praktische auto's vol vermogen. Hun benzinemotoren met directe injectie zorgen voor een soepele rit en naadloze acceleratie. Dankzij Advanced High-Strength Steel zijn KIA-voertuigen in staat om een licht gewicht te behouden en tegelijkertijd een grotere stijfheid te bieden. Met SIXT huurauto's kun je meer besparen op de huur van een auto. Je kunt profiteren van de betaalbare tarieven op onze premium vloot en meer besparen door onze regelmatig bijgewerkte speciale aanbiedingen. Boek veilig online en pas je ervaring aan met onze handige extra's. Houd er rekening mee dat we je reservering voor een KIA huurauto niet kunnen garanderen, maar je krijgt wel een gelijkwaardig voertuig in dezelfde autocategorie.