Goed de weg op
In een luxe Mercedes-Benz

Mercedes huren

De auto's van Mercedes-Benz staan bekend om de duurzaamheid en luxe. Waar andere voertuigen na een paar jaar beginnen te roesten of een motorrevisie verlangen, laat een Mercedes-Benz zien waarom Duitse auto's voor kwaliteit staan.

Ontdek luxe met Mercedes-Benz verhuur

Wat vaak vergeten wordt, is dat het merk uit Sindelfingen vooral op het gebied van design een echte pionier is. Het is dan ook niet voor niets dat er over de hele wereld verspreid meerdere „Advanced Design Studios“ gevestigd zijn. Denk je aan locaties zoals bijvoorbeeld  Sindelfingen, Tokyo, Peking en het zuiden van de Verenigde Staten.

Door de vakbekwaamheid van de designers weet je dat wanneer je een Mercedes rijdt, je een auto rijdt die de uiterlijke optiek van morgen tentoonstelt. Bij SIXT voorzien wij je graag van een Mercedes naar jouw wens.

Let op: we kunnen nooit een bepaald model garanderen. Je kunt alleen per voertuigcategorie reserveren. Wij zullen altijd ons best doen om het voertuig van jouw keuze te vinden, maar wanneer deze niet beschikbaar is behouden wij ons het recht voor om een ander merk en model uit dezelfde categorie aan te bieden.

Mercedes-Benz auto's in Nederland

5 Passagiers

4 Deurs

Automatisch

Benzine

Airconditioning

2 Tassen

5 Passagiers

5 Deurs

Automatisch

Benzine

Airconditioning

2 Tassen