Mercedes huren

Mercedes huren

De auto's van Mercedes-Benz staan bekend om de duurzaamheid en luxe. Waar andere voertuigen na een paar jaar beginnen te roesten of een motorrevisie verlangen, laat een Mercedes-Benz zien waarom Duitse auto's kwaliteit betekenen. Wat vaak vergeten wordt, is dat het merk uit Sindelfingen vooral op het gebied van design een echte pionier is. Het is dan ook niet voor niets dat er over de hele wereld verspreid meerdere „Advanced Design Studios“ gevestigd zijn. Denkt u aan locaties zoals bijvoorbeeld  Sindelfingen, Tokyo, Peking en het zuiden van de Verenigde Staten. Door de vakbekwaamheid van de designers weet u dat wanneer u een Mercedes rijdt, u een auto rijdt die de uiterlijke optiek van morgen tentoonstelt. Bij Sixt voorzien wij u graag van een Mercedes naar uw wens.

 

 

Mercedes-Benz A-klasse

Mercedes-Benz A-Klasse huren

Informatie over de A-klasse

Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes C-klasse huren

Informatie over de C-klasse

Mercedes-Benz CLS-klasse

Mercedes CLS huren

Informatie over de CLS

Momenteel niet beschikbaar

Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes E-klasse huren

Informatie over de E-klasse

Mercedes-Benz E-klasse cabrio

Mercedes E-klasse cabrio huren

Informatie over de E-klasse cabrio

Momenteel niet beschikbaar

Mercedes-Benz S-klasse

Mercedes S-klasse huren

Informatie over de S-klasse

Momenteel niet beschikbaar

Mercedes-Benz Citan

Mercedes-Benz Citan huren

Informatie over de Citan

Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito huren

Informatie over de Vito

Momenteel niet beschikbaar

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes Sprinter huren

Informatie over de Sprinter

Mercedes, de auto met de ster

Al jarenlang zijn de auto's van Mercedes populair bij autoliefhebbers. Het is dan ook niet voor niets dat deze auto's goed vertegenwoordigd zijn bij onze autoverhuur. Het merk koppelt Duitse degelijkheid aan een gevoel van klasse en stijl. Een Mercedes heeft een zakelijke doch modernistische uitstraling en van binnen veel comfort. Van Groningen tot Maastricht, u vindt onze autoverhuur door heel Nederland. Onze vestigingen zitten altijd op goed bereikbare plaatsen, zodat u nooit ver hoeft te zoeken om een Mercedes te huren. U kunt dus altijd en overal in uw favoriete merk rijden.

 

Een ruim assortiment aan Mercedes modellen bij Sixt

Onze huurauto's zijn nooit ouder dan een half jaar, zodat u het gevoel heeft in een nieuwe auto te rijden. Bij onze autoverhuur kunt u verschillende modellen van Mercedes-Benz huren. Uiteraard kunt u hierbij denken aan bijvoorbeeld de Mercedes Benz E-klasse, ook wel bekend als het iconische model dat al jaren het best verkochte model is van het Duitse automerk. Ook de cabrioversie van dit populaire model kunt u huren bij Sixt. Uiteraard beschikt deze E-klasse over de uitrusting die u van Sixt mach verwachten. Wie graag voor een iets compactere Mercedes wil kiezen kan bij onze autoverhuur terecht voor een model uit de C-klasse. De Mercedes Benz Sprinter is een bestelbus met de degelijkheid die u gewend bent van Mercedes. U zult wat keuze betreft genoeg aantreffen in het adssortiment van Sixt.

 

Andere Mercedes-Benz modellen van Sixt

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren