Seat huren
Nu bij SIXT

Bij SIXT voordelig een Seat huren

Het is al sinds 1912 mogelijk om bij SIXT een mooie en ruime auto te huren. Denk daarbij vooral ook eens aan de Seat. Handig voor als je een keer samen met vrienden of familie op vakantie gaat, of gewoon voor een gezellig dagje uit. Steeds meer mensen weten dit zeer goed bekendstaande bedrijf te vinden, als ze op zoek zijn naar een auto om te huren. Dat geldt niet alleen in Nederland, maar ook zeker voor ver daarbuiten. Dat komt doordat het bedrijf garant staat voor perfecte service, en uiteraard alleen de ruimste en beste huurauto's aanbiedt. In combinatie met de goede voorwaarden die geboden worden, zorgt dat er voor dat er overal ter wereld tevreden klanten rondlopen, die graag nog een keertje terug komen om een auto te huren.

Wie kunnen er voordelig een Seat huren?

Iedereen in Nederland heeft de mogelijkheid een Seat te huren. Of je nu op zoek bent naar een mooie ruime Seat voor maar een paar dagen, of je wilt voor een langere periode een Seat huren, bij SIXT vind je precies wat je zoekt. Op de website vind je altijd de laatste aanbiedingen, dus je betaalt gegarandeerd niet te veel. Er geldt een speciaal tarief voor studenten van maar liefst 5% korting op de huurprijs van alle auto's, dus ook van de Seat. Heb je zelf een eigen bedrijf, en heb je tijdelijk behoefte aan enkele extra voertuigen? Dan is het heel verstandig eens te informeren wat de mogelijkheden zijn. Vraag dan eens naar de speciale contracten die kunnen gelden. Op die manier wordt er altijd samen met je bekeken wat voor jou de beste oplossing is.

Seat modellen bij SIXT

5 Passagiers

4 Deurs

Handgeschakeld

Benzine

Airconditioning

2 Tassen

5 Passagiers

4 Deurs

Handgeschakeld

Benzine

Airconditioning

2 Tassen

Wat heb je nodig om een Seat te kunnen huren?

Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een creditkaart en natuurlijk een geldig rijbewijs. Kom je de Seat ophalen, vergeet dan niet om naast uw rijbewijs een geldig paspoort of identiteitsbewijs mee te nemen. Als extra service is het tot maximaal 2 dagen van tevoren de boeking van de Seat te annuleren of te wijzigen. Waar je ook bent en hoe lang je ook een auto nodig heeft, je weet waar je terecht kunt voor de beste prijs. Helaas is het niet altijd mogelijk te garanderen dat je een Seat zult kunnen huren, mocht dit in jouw geval zo zijn, dan krijg je  uiteraard een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse als de Seat als huurauto mee.