Mazda 6 huren

Mazda 6 huren

Een Mazda 6 Estate huren doe je natuurlijk bij SIXT. Dan weet je zeker dat je in een kwalitatief zeer goede huurauto rijdt voor een zo goedkoop mogelijk tarief. De Mazda 6 Estate behoort tot de middenklassers van het Japanse merk. Het is een vlot ogend model, voorzien van een compleet nieuwe styling. De Mazda 6 Estate stuurt sportief en scherp en pakt, met iedere rijstijl, rotondes en bochten met gemak. Deze stationwagen biedt veel ruimte en is zeer geschikt voor zakelijk gebruik. De Mazda 6 Estate is echter net zo'n fijne auto voor een vakantie. Er is veel beenruimte, ook voor passagiers op de achterbank.

Mazda 6 huren
of vergelijkbaar (IWMR)
mazda 6 kombi rot 2018
5 Stoelen 5 Deurs Handgeschakeld Benzine Airconditioning 2 Tassen

Voordelig de Mazda 6 Estate huren

De Mazda 6 Estate bij SIXT huren is een uitstekende keuze, omdat het model tot de zuinigste auto's uit zijn klasse behoort. Er zijn Mazda 6 Estate modellen met een benzine- en een dieselmotor, variërend van een 120 tot een 185 pk motor. De kofferruimte is diep en royaal en dat is fijn als je heel wat bagage hebt. De rugleuning van de achterbank is met één hendel plat te leggen, dus geen naar gedoe in de Mazda 6 Estate met banken in- en opklappen. Maar gemak voor het voordelige tarief van SIXT!

SIXT biedt de nieuwste modellen

Bij SIXT kun je snel en eenvoudig een auto huren. Wij kunnen je niet garanderen dat je een Mazda 6 Estate krijgt, maar je krijgt altijd een gelijkwaardige auto uit dezelfde klasse. SIXT biedt een uitgebreid scala auto's, van alle bekende merken, aan in meer dan honderd landen. Onze vestigingen zitten op goed bereikbare locaties, zodat je nooit ver hoeft te zoeken om een Mazda 6 Estate te huren. De luxe auto's en cabrio's zijn nooit ouder dan zes maanden. De bestelwagens, vrachtwagens en minibusjes zijn altijd jonger dan twee jaar. Daardoor rijd je altijd in de nieuwste huurauto. Een Mazda 6 Estate huren bij SIXT kan vanaf één dag tot meerdere jaren. Niet voor niets behoort ons bedrijf tot de top vijf van de grootste internationale autoverhuurbedrijven.