Mazda huren

Mazda huren

Innovatie is geen onbekend begrip voor het Japanse bedrijf dat al sinds 1920 bestaat en sinds 1960 personenwagens produceert. Door dichtbij de eigen filosofie te blijven waarbij vernieuwing en eigenzinnigheid centraal staan, is men er in geslaagd om een naam te vestigen die garant staat voor kwaliteit en comfort. De Mazda filosofie is er een van doorzetten en geloof in het eigen kunnen, oplossingen zoeken voor uitdagingen met het comfort voor de eindgebruiker als doel. Het "kodo" design maakt een Mazda tot een bijzondere auto.

 

 

Mazda 3

Mazda 3 huren

Informatie over de 3

Mazda 6

Mazda 6 huren

Informatie over de 6

Mazda CX5

Mazda CX5 huren

Informatie over de CX5

Robuust en sportief rijplezier

Mazda is een merk dat wereldwijd veel vraag heeft. De berijders roemen hun Mazda onder meer om de goede materiaalverwerking en niet te vergeten volgende kenmerken:

Sportief rijplezier: Heeft u even geen zin om op de snelweg te rijden omdat er weer file staat? Geen zorgen, een Mazda zal u ongetwijfeld van zijn sportieve kant laten zien op de vele landwegen die ons land rijk is. Wilt u ook off-road nog over een sportieve auto beschikken? Overweegt u dan de CX5 te huren. Niet voor niets is de vakpers aangenaam verrast door deze auto.

Zeer veilige auto's: De voertuigen van Mazda zijn veilig. Bij alle NCAP-crashtesten zijn sinds 2009 alle modellen beloond met 5 sterren, wat de hoogst mogelijke score is op het gebied van crashveiligheid.

Overtuigende betrouwbaarheid: De auto's van de Japanse autofabrikant staan wereldwijd bekend als betrouwbare auto's. U hoeft dus niet bang te zijn dat u ergens met pech langs de weg belandt of dat uw auto niet meer start, wanneer u besluit een Mazda te huren.

 

 

Mazda huren met Sixt autoverhuur is goedkoop en snel

Wij weten als geen ander dat u graag snel én goedkoop een auto wilt huren. Om u bij deze wensen van dienst te zijn, bieden wij u een goede service. Door hier op onze site te kijken kunt u veel informatie inzien over de auto's, maar ook niet te vergeten onze goedkope prijzen. Al onze voorwaarden staan erbij vermeld zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele kleine lettertjes in uw contract. Daarnaast weet u zeker dat u bij ons een auto krijgt die niet ouder is dan een halfjaar en uiteraard compleet onderhouden.

 

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren