Mazda huren
Nu bij SIXT

Mazda huren

Innovatie is geen onbekend begrip voor het Japanse bedrijf dat al sinds 1920 bestaat en sinds 1960 personenwagens produceert. Door dichtbij de eigen filosofie te blijven waarbij vernieuwing en eigenzinnigheid centraal staan, is men er in geslaagd om een naam te vestigen die garant staat voor kwaliteit en comfort. De Mazda filosofie is er een van doorzetten en geloof in het eigen kunnen, oplossingen zoeken voor uitdagingen met het comfort voor de eindgebruiker als doel. Het "kodo" design maakt een Mazda tot een bijzondere auto.

Zoom-Zoom met Mazda

Met het winnen van een overvloed aan prijzen voor hun innovatieve ontwerpen en engineering, is het duidelijk voor autobestuurders waarom een Mazda een perfecte oplossing is op je autoreizen. Of je nu met vrienden, familie of alleen reist, een Mazda is een zuinige, veilige en opwindende huurauto. Lees hieronder meer over onze beschikbare Mazda-verhuur. Door de efficiënte motoren kun je besparen op de brandstofkosten door te kiezen voor een Mazda huurauto. Zorg ervoor dat je vooraf betaalt voor de door jou geselecteerde auto, zodat je tijd en geld kunt besparen wanneer je de vestiging bereikt. Kijk ook op onze pagina met de beste deals om extra geld te besparen. SIXT biedt ook een scala aan voordelige upgrades voor jouw Mazda, zoals GPS en een extra verzekering.

Mazda modellen bij SIXT

5 Passagiers

4 Deurs

Automatisch

Benzine

Airconditioning

2 Tassen

5 Passagiers

5 Deurs

Handgeschakeld

Benzine

Airconditioning

2 Tassen

5 Passagiers

5 Deurs

Handgeschakeld

Benzine

Airconditioning

1 Tassen

Waarom een Mazda bij SIXT huren?

Mazda's zijn niet alleen veilige auto's, maar zijn ook nog eens erg zuinig en efficiënt. Zo bespaar aardig wat geld bij het tankstation. Deze Japanse autofabrikant zorgt voor een hoge kwaliteit in elk van hun modellen en biedt voertuigen met state-of-the-art technologie en superieure prestaties.