BMW huren
Nu bij SIXT

BMW huren

BMW- deze drie letters laten het hart van een sportieve rijders wereldwijd sneller kloppen. De auto's van deze Beierse autofabrikant kenmerken zich door het sportieve design en een minstens net zo goede wegligging. Ondanks de succesvolle uitbreiding van dit merk wereldwijd -waaronder in de Verenigde Staten- blijft de kern van het bedrijf in München. Wil je ook een BMW huren? SIXTmaakt het voor jou mogelijk. Wij hebben een uitgebreide keuze aan verschillende BMW modellen.

BMW; PUUR RIJGENOT

BMW heeft een ongeëvenaarde reputatie in de automobielindustrie. Ze hebben wereldwijd prestige verdiend als leider onder de Duitse luxemerken die auto's produceren met geavanceerde technologie, precisie-engineering en hoge prestaties. De ware essentie van BMW ligt echter niet alleen in het succes van de productie, maar ook in de liefde voor de autosport. Zoals hun 'Ultimate Driving Machine'-motto beweert, creëren ze voertuigen die een uitzonderlijke functionaliteit hebben en bovendien leuk zijn om mee te rijden. Met een sterk design en krachtige motoren belichaamt de BMW lijn alles wat luxe auto's moeten hebben. SIXT is er trots op een breed scala aan BMW autoverhuuropties te bieden.

TOPKWALITEIT IN HART EN NIEREN: BMW BIJ SIXT

BMW werd in het begin van de 20e eeuw opgericht en evolueerde rond 1930 tot een autofabrikant na hun succes in de ontwikkeling van motorfietsen. Oorspronkelijk waren BMW sportwagens de belangrijkste focus van het merk en dit blijft een van hun grote passies. In de loop der jaren is BMW gegroeid van 21.000 naar meer dan 100.000 medewerkers en is het een wereldspeler in de automobielindustrie. Hoewel het de Rover Group verkocht, behield BMW de Mini-lijn en bracht het de status van cultauto in het premiumsegment. Met de BMWi serie werd de filosofie van prestaties en rijplezier ook overgedragen op elektrische auto's. Ervaar zelf alle geneugten van een BMW huurauto met Sixt.

Er zijn genoeg redenen om voor een BMW huurauto te kiezen: een luxueuze bruiloft, indrukwekkende zakenpartners, of gewoon voor een traktatie, SIXT zorgt ervoor dat je huurervaring net zo soepel verloopt als de auto. Deze huurauto's combineren de efficiëntie van de Duitse techniek met stijl, gratie en hoge prestaties voor een rit als geen ander. Maak indruk waar je ook rijdt, of het nu gaat om de boardroom of het strand met een SIXT BMW huurauto.