Mini huren
Nu bij SIXT

Ervaar de Mini

De geliefde "Go-Kart voor op de weg" is het resultaat van doorontwikkeling aan de klassieke compacte Britse auto, de MINI. Elke MINI is herkenbaar door zijn typische retro-look die nog altijd sterk doet denken aan het eerste model. De auto is in de tussentijd uiteraard wel flink in grootte gegroeid ten opzichte van het originele model. Niet alleen is de auto gegroeid in afmetingen, ook de rijkwaliteiten zijn sterk verbeterd en vandaag de dag beschikt een MINI over een directe besturing en een goed afgestemd onderstel.

MINI IN NAAM, NIET IN PRESTATIES

Op het gebied van veiligheid is een MINI ook een goede keuze. Met totaal maar liefst zes Airbags, een dynamische stabiliteitscontrole (ESP) en een anti-blokkeersysteem (ABS) weet je zeker dat jij en jouw inzittenden veilig zijn. Door het lage gewicht van de auto rijdt deze zuinig. Tegelijkertijd zorgt het lage gewicht in combinatie met solide motoren ervoor dat je ook dynamisch rijplezier kunt beleven.

Let op: we kunnen nooit een bepaald model garanderen. Je kunt alleen per voertuigcategorie reserveren. Wij zullen altijd ons best doen om het voertuig van jouw keuze te vinden, maar wanneer deze niet beschikbaar is, behouden wij ons het recht voor om een ander merk en model uit dezelfde categorie aan te bieden.

MINI modellen in onze vloot

4 Passagiers

2 Deurs

Handgeschakeld

Benzine

Airconditioning

1 Tassen

4 Passagiers

3 Deurs

Handgeschakeld

Benzine

Airconditioning

1 Tassen

5 Passagiers

5 Deurs

Automatisch

Benzine

Airconditioning

2 Tassen

Ultiem rijplezier in een Mini van SIXT

SIXT is er trots op deze populaire auto aan te kunnen bieden. Vol met accessoires, technologie en toptechnologie is een MINI alles wat je wilt in een stijlvolle prestatiegerichte auto. Deze compacte huurauto heeft veel karakter voor een unieke reis. Huur een MINI met SIXT en beleef deze sportieve auto tegen een betaalbaar tarief. Als je je bijzonder avontuurlijk voelt, pak dan de coupé cabriolet voor een onvergetelijke familievakantie.

Tijdens het huren van een MINI bij Sixt kun je ook geld besparen door gebruik te maken van de kortingen voor het huren van lange termijn auto's bij Sixt. Bovendien kun je altijd kijken op de Best Deals-pagina van SIXT voor aanbiedingen van MINI huurauto's. Er worden ook veel kortingen aangeboden als je je huurauto online vooruitbetaalt. SIXT kan je niet garanderen dat je een MINI huurauto krijgt, maar je kunt wel een gelijkwaardig voertuig in dezelfde gekozen autoverhuurcategorie krijgen.