MINI huren

MINI huren

De geliefde "Go-Kart voor op de weg" is het resultaat van doorontwikkeling aan de klassieke compacte Britse auto, de MINI. Elke MINI is herkenbaar door zijn typische retro-look die nog altijd sterk doet denken aan het eerste model. De auto is in de tussentijd uiteraard wel flink in grootte gegroeid ten opzichte van het originele model. Niet alleen is de auto gegroeid in afmetingen, ook de rijkwaliteiten zijn sterk verbeterd en vandaag de dag beschikt een MINI over een directe besturing en een goed afgestemd onderstel.

 

Op het gebied van veiligheid is een MINI ook een goede keuze. Met totaal maar liefst zes Airbags, een dynamische stabiliteitscontrole (ESP) en een anti-blokkeersysteem (ABS) weet u zeker dat u en uw inzittenden veilig zijn. Door het lage gewicht van de auto rijdt deze zuinig. Tegelijkertijd zorgt het lage gewicht in combinatie met solide motoren ervoor dat u ook dynamisch rijplezier kunt beleven.

 

Let op: we kunnen nooit een bepaald model garanderen. U kunt alleen per voertuigcategorie reserveren. Wij zullen altijd ons best doen om het voertuig van uw keuze te vinden, maar wanneer deze niet beschikbaar is behouden wij ons het recht voor om een ander merk en model uit dezelfde categorie aan te bieden.

 

 

MINI Cooper

MINI Cooper huurauto

Informatie over de MINI Cooper

MINI Cabrio

MINI Cabrio huren

Informatie over de MINI Cabrio

Momenteel niet beschikbaar

MINI Clubman

MINI Clubman huren

Informatie over de MINI Clubman

MINI Countryman

MINI Countryman huren

Informatie over de MINI Countryman

Andere MINI modellen van Sixt

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren